Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 169
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Expedia.com
Travelocity
Hotels.com
Booking.com
PricelineUSD 177
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (322)
Filtrer anmeldelser
322 resultater
Vurdering fra reisende
58
124
97
31
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
124
97
31
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 322 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi tilbrakte tre netter på dette hotellet og hadde en fin opplevelse. Jeg ender på gjennomsnittlig skåre, men er veldig nært å gi svært bra. God beliggenhet midt i Skien. Noe støy fra rånerne som kommer kjørende fra områdene rundt, men dette var ikke noe stort problem - selv fredag kveld. Ikke AC på rommet, så vil tro det blir veldig varmt om det er høye temperaturer ute. Vi fikk et hjørnerom med god plass til fire. Om dette er et normalt familierom er det veldig bra. Litt slitent bad, men samtidig rent og pent. Frokosten var OK, men et svært kjedelig brødutvalg. Tørt og svært enkelt. Positivt med nystekte croissanter og Nespresso-maskin. Pluss også for gratis kaffe tilgjengelig hele dagen og hyggelig betjening. Absolutt å anbefale, men likevel vanskelig å gi dette hotellet bedre enn gjennomsnittlig skåre.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, eirhaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Ser veldig fint utenfra og når du kommer inn i resepsjon , derfor blir du veldig skuffet over rommene .
Gamle slitte rom, jeg hadde ikke nattbord , stikk kontakten var ødelagt . Lys virket ikke . Vi hadde en vifte på bordet som knapt skapte noe luft på rommet, ingen ac.
Bad og toalett var oppusset , renhold bra .
Frokost ikke helt det vi er vant med på Thon men bra .
Veldig bråkete med rom utsendt til Skien sentrum .

Rita Edvardsen . Bergen .

Romtips: Be om rom på baksiden av hotellet . Anbefaler ikke dette hotellet .
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, 701ritae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Fikk med en gang følelsen av å være gjester, og meget hyggelig dame i resepsjonen. Fikk svar på alle spørsmål og god informasjon.
Gode parkeringsmuligheter, og for oss som skulle videre på Telemarkskanalen, var dette en veldig grei lokasjon av hotell, bare et lite stykke unna. Hotellrommet var noe slitt , og frokostservitøren noe sur, men det ble totalt overskygget av hyggelig mottagelse, og avskjed, i resepsjonen .

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ArvidReigstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Ærverdig og historisk hotell, sentralt i Skien. Noe slitt, ingen AC. Vi fikk familierom på solsiden og selv om temperaturen kun var 20 c utenfor, så gjorde sola at det var Minst 25 grader på rommet. De hadde plassert ut en vifte som var ok, men på varme dager hadde rommet vært dødaren. Hyggelig personale, både hotellsjef og servitører hilste på oss. God frokostbuffet. Vi fikk låse sykler inn i bakgården. Gratis parkering for bil. Kommer gjerne igjen, men velger et annet hotell i høye temperaturer. Rommet var for øvrig stort og fint, bra størrelse på badet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, rayros79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Stoppet her for 1 natt på ferie, bruker ofte Thon siden vi har medlemskap. Beliggenheten er veldig bra! Hotellet funker forsåvidt fint til overnatting. Det er små rom, ELENDIG tv og Internett! Men gode senger og vennlig staff.
Frokosten derimot kunne vært bytta ut med en yoghurt fra Rema 1000 og økt i kvalitet...

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnineMadelene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser