Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 166
Hotels.comUSD 167
TravelocityUSD 167
ZenHotels.comUSD 183
TripadvisorUSD 167
Destinia.com
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (336)
Filtrer anmeldelser
336 resultater
Vurdering fra reisende
66
129
98
31
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
66
129
98
31
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 336 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2021

Styr unna rom i 2 etg ut mot gaten, da slipper du å sove mye den natten. Be om de nyopp pussede rommene i 4 etg rommene. De var meget komfortable. Meget hyggelig betjening. Ligger meget sentralt til i byen med gangavstand til det du trenger.

Romtips: Be om rom i 4 etg
Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, PerH525
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2021

Anbefaler ikke dette hotellet da man kan havne på et av de gamle rommene på hotellet. De er veldig dårlige, og minner mest om en møblert sliten glattcelle med slitent bad.

Manglet også kaffekopper på rommet.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, aleksanderl448
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Svært hyggelig betjening, deilig frokost, fine rom. I suiten på toppen var det svært god lydisolering ut til gaten. Innad var det imidlertid svært lytt, hørtes ut som de på naborommet var på mitt rom. Hørte også de i underetasjen usedvanlig godt.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Fjellturdame
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Trivelig sentralt beliggende hotell. Nyoppussede flotte rom med gode senger. Perfekt gangavstand hvis man skal ned Telemarkskanalen. Hyggelig hjelpsom personale. Deilig frokost. Stilt og rolig hotell.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Flygel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet var under oppussing, men da dette var en helg var det ikke støy fra arbeidet. Rommet vi fikk var nyoppusset. Frokosten var vi godt fornøyd med.
Gratis parkering var bra.
Hotellet lå sentralt til i Skien sentrum så det var greit å finne gode restauranter for å spise middag da hotellets restaurant var stengt.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Ellen-BV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser