Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 173
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.22
Booking.com
USD 166
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Hotels.com
USD 175
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.22
TravelocityUSD 175
ZenHotels.comUSD 184
Lol.travelUSD 230
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (336)
Filtrer anmeldelser
336 resultater
Vurdering fra reisende
66
129
98
31
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
66
129
98
31
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 336 anmeldelser
Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

Koselig og sentralt hotell. Men det var under oppussing, som ikke ble opplyst om på forhånd. Godt vi ikke hadde dårlige bein, da frokostsalen var veldig langt unna. Føltes som et vandrerhjem i frokostsalen, dårlig utvalg av mat og noe så ikke appetittelig ut. Rommet var helt topp, baderom og senger likedan. Så det veide litt opp.

Romtips: Ikke nok ledig gratis parkering, så den ene natta endte med ca 180kr i parkering
Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 730Anna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021

Styr unna rom i 2 etg ut mot gaten, da slipper du å sove mye den natten. Be om de nyopp pussede rommene i 4 etg rommene. De var meget komfortable. Meget hyggelig betjening. Ligger meget sentralt til i byen med gangavstand til det du trenger.

Romtips: Be om rom i 4 etg
Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, PerH525
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2021

Anbefaler ikke dette hotellet da man kan havne på et av de gamle rommene på hotellet. De er veldig dårlige, og minner mest om en møblert sliten glattcelle med slitent bad.

Manglet også kaffekopper på rommet.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, aleksanderl448
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Svært hyggelig betjening, deilig frokost, fine rom. I suiten på toppen var det svært god lydisolering ut til gaten. Innad var det imidlertid svært lytt, hørtes ut som de på naborommet var på mitt rom. Hørte også de i underetasjen usedvanlig godt.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Fjellturdame
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Trivelig sentralt beliggende hotell. Nyoppussede flotte rom med gode senger. Perfekt gangavstand hvis man skal ned Telemarkskanalen. Hyggelig hjelpsom personale. Deilig frokost. Stilt og rolig hotell.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Flygel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser