Roy E
Oslo, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Hoyers
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. juni 2022
Dato for oppholdet: juni 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
0.2 km fra Thon Hotel Hoyers
    Utsikten fra Norsjø Ungdomssenter
    28.6 km fra Thon Hotel Hoyers
    Se flere hoteller i Skien
    Anmeldt 27. april 2022 via mobile enheter

Flott hotell med fine rom, god frokost og super hyggelige ansatte. Eneste negative var at det var få parkeringsplasser og man ender dermed med å betale parkering i tillegg til et allerede dyrt hotellrom.

Dato for oppholdet: april 2022
    Takk, krisi682
    Anmeldt 16. november 2021

Grunnet oppgradering av hotellet var handicapinngang litt trøblete å finne, men det gikk fint. Mottakelsen i resepsjonen var barehelt flott, blid, hyggelig og til overmål serviceinnstilt ung dame. Vi følte oss ivaretatt med en gang. Værelset var flott, rent og fint. Frokost buffeten var nok litt mindre en vi er vant til på Thonhoteller, men fullstendig god nok for oss. Et minus at det er tomt for juice 15 minitter etter at frokosten åpnet, med fire personer i resturangen. Småtterier, men det betyr noe i helhetsbedømmelsen. Alt i alt gir vi terningkast 5+, og det kun på grunn av den gode mottakelsen vi fikk i resepsjonen.

Romtips: Vi hadde rom 338 mot en bakgård, hørte ikke trafikk eller annen støy, selv med åpne vinduer om natten.
    Dato for oppholdet: november 2021
    Takk, Reidar L
    Anmeldt 23. oktober 2021 via mobile enheter

Et meget godt hotell midt i sentrum av Skien, ved havna. De pusser opp alle rom inkludert spisesal. Det innebærer at frokost serveres i øre del av hotell. Personalet har en suveren service-innstilling. Gode senger. Bodde på suiten. For et rom med fantastisk terrasse 🌞🌞🌞

Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, ovebru63
    Anmeldt 12. september 2021 via mobile enheter

Å bo på Thon hotel Høyers i Skien er en prøvelse !!!
    Vel pusser de opp, men å gi kunder rom 215 er en ren uforskammethet. Bråk fra gaten, avskallet vinglass, taklys som ikke fungerer, romdør som bare kunne åpnes en gang i blant …. Ved avreise måtte vi bli låst ut !?!?! Rommene og adkomsten til det de tilbyr som «spisesteder» ligner til forveksling på gudsforlatte fabrikkbygninger. Middag har jeg lykkelig fortrengt for den var bort i mot uspiselig. Jeg håper inderlig andre slipper en slik hotellopplevelse !

Dato for oppholdet: september 2021
    Takk, ragnhild d
    Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

Koselig og sentralt hotell. Men det var under oppussing, som ikke ble opplyst om på forhånd. Godt vi ikke hadde dårlige bein, da frokostsalen var veldig langt unna. Føltes som et vandrerhjem i frokostsalen, dårlig utvalg av mat og noe så ikke appetittelig ut. Rommet var helt topp, baderom og senger likedan. Så det veide litt opp.

Romtips: Ikke nok ledig gratis parkering, så den ene natta endte med ca 180kr i parkering
    Dato for oppholdet: september 2021
    Takk, 730Anna