“Sånn passe”
Anmeldelse av Afy Bar And Restaurant

Afy Bar And Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 56 Restauranter i Skien
Anmeldt 5. desember 2021

Fint innredet men skikkelig kald i lokalene, serverings personell går med boble jakker når de tar imot bestilling/ kommer med maten. Tross lite folk inne, over 1 time å vente på maten uten adversell om lang ventetid. All maten var kald eller lunken, men masse spennende smaker. Desserten rakk vi aldri da vi hadde en avtale 2 timer etter at vi ankom spisestedet.
Ikke fristende å komme tilbake desverre.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, Jadadalia

Anmeldt 30. oktober 2021 via mobile enheter

Her kan du virkelig oppdage noen nye smaker du ikke visste at fantes...
Kjempehyggelig personale, nydelig mat...sterkt men med mye smak. Kommer tilbake!
Her gjorde de alt riktig...

Takk, Climber27258197087
AFY Bar & Restaurant, Eier på Afy Bar And Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2021

Hei og tusen hjertelig takk for din hyggelige ord. Det inspirerer oss virkelig, Hjertelig velkommen tilbake hilsen alle oss på AFY❤️

Anmeldt 29. oktober 2021 via mobile enheter

Ønsket å prøve noe nytt. Denne innfridde alle forventninger.
Hyggelige servitører følte oss velkomne idet vi kom inn.
Og ikke minst maten, vi gikk for buffe’en noe vi ikke angrer.
Dette ga oss en kulinarisk opplevelse, og ga våre smaksløker mys godt å spennende.
Så denne plassen kan jeg anbefale på det sterkeste.
Ved neste besøk i Skien, legges nok et besøk her igjen.

Takk, Carl Sigve O
AFY Bar & Restaurant, Eier på Afy Bar And Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2021

Hei
Tusen takk for din Feedback og alle de flotte ord. Det gjør oss veldig glad og vi er veldig glad at maten smakte. Velkommen igjen. Hilsen alle oss på AFY❤️

Anmeldt 8. oktober 2021

Sykt god mat og fantastisk atmosfære ikke i det minste god service. Vi kommer garantert tilbake.
Anbefales på det sterkeste. :)

Takk, Nilsene05
AFY Bar & Restaurant, Eier på Afy Bar And Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2021

Tusen takk for en god tilbakemelding. Dine flotte ord Inspirer oss. Velkommen igjen☺️
Hilsen alle oss på AFY

Anmeldt 22. september 2021 via mobile enheter

Spennende mat og utrolig hyggelig service. Fantastisk tilskudd til restaurant-mangfoldet i regionen. Kan anbefales!

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, 203kjartanh
AFY habesha food restaurant, Eier på Afy Bar And Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2021

Tusen takk for din tilbakemelding og alle de flotte ord. Det gjør oss veldig stolt og vi er veldig glad at maten smakte.
Hilsen alle oss på AFY❤️

Reisende som så på Afy Bar And Restaurant, så også på

Har du vært i Afy Bar And Restaurant? Del dine erfaringer!