Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Peppes Pizzarestaurant på Herkules”
Anmeldelse av Peppes Pizza - Skien

Peppes Pizza - Skien
Vurdert som nr. 36 av 52 Restauranter i Skien
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Peppes Pizza ligger tilknyttet kjøpesenteret Herkules. Her er lett å parkere og restauranten har stor kapasitet. Vi opplevde grei service og spiste god mat under vårt besøk. Jeg synes likevel Peppes sine høye priser trekker ned scoren.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 41 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2019 via mobile enheter

Vi var 10 personer som spiste pizzabuffa. God mat og variert pizza. Ett lite minus at det tok litt lang tid før nan fikk betalt. Siden det var kun 1 på jobb. Men personalet var høflig og hyggelig. Kommer igjen.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Vi var 3 stk som hadde lyst på
Pizza, ble møtt med ei ved kassa som sa finn dere et bord selv viss det er noen som er rydda. Var 1 bord i hele restauranten som var rydda. Satt og venta i 20 min for vi gikk bort i kassa og spurte om vi kunne bestille. Fikk med oss brusen da og kunne forsyne oss av pizza buffen. Det tik lang tid før de fylte på med pizza. Pizzaen var god. Servitøren var aldri ved bordet vårt. Her var det altfor lite folk på jobb. Holder ikke med 1 som skal ta i mot bestilling, servere og rydde av bord. Dette er ikke første gangen vi har vært her og fått oppleve dette, treg og dårlig service. Mange reiste uten å få bestille eller få noen hjelp. Trodde Peppes ville levere en bedre kvalitet enn dette.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, LivHege
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019

Var der på tirsdag med glede at nå får vi god pizza fra Peppes, men nei da. Lite pizza som en 50kroners frosne pizza fra matbutikker smaker bedre enn det. Lite biff som var vanskelig å tygge.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 178farhadd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Vi bestilte 2 stk pizzaer for å med ta med hjem. Vi bestilte dagen i forveien. Kunderservice var behjelpelig og høflig. Eneste minuset var at pizzaen var 15 min forsinket da den skulle hentes. Men pizzaen var god.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza - Skien, så også på

Skien, Skien kommune
 

Har du vært i Peppes Pizza - Skien? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din