Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig indisk!”
Anmeldelse av New Agra

New Agra
Vurdert som nr. 8 av 56 Restauranter i Skien
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Jeg har aldri(!) spist indisk før i hele mitt noen- og-førti-årige liv.. Dette var SVÆRT bra!! Nydelig mat og god service. Dette stedet kan anbefales på det varmeste og skal snart prøves igjen!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, glennis38
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (103)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 103 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2018

Var her med kjæresten og guttungen. Utrolig god mat, høflig betjening og vi kommer nok tilbake hit :)

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, airbourne7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Jeg bestilte butter chicken, som jeg ofte pleier å spise når jeg er på indisk restaurant. Da retten kom på bordet så den veldig bra ut, og varsellampene begynte å blinke.

Kyllingen var åpenbart grillet, da den hadde hull fra grillspyd, og smakte av kvalmende allround-marinade. Sausen var for det meste fløte, og det var absolutt ingenting av denne retten som smakte hverken indisk eller godt.

Som om ikke det var nok, så serverte de risen med sprøstekt løk på toppen. Denne var selvfølgelig blitt myk og ekkel, som følge av dampen fra risen.

Når maten er så dårlig, og lokalet og betjeningen er gjennomsnittlig minus, da blir det dessverre bunnkarakter.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 918kristofferp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. mai 2018 via mobile enheter

Kjempegod indisk mat. Store porsjoner. Hyggelige lokaler! Kan være litt kaldt inne på de kaldeste vinterdagene. Hyggelig betjening. Enkelt med parkering.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 153ingerw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. januar 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat og rause porsjoner :-) Det kan være litt kaldt i lokalet vinterstid - så ta en ekstra jakke hvis du er i tvil om du er godt nok kledd. Eller be om en varmevifte - det har vi faktisk fått flere ganger uten å måtte spørre om det :) Anbefaler mango- eller butterchicken. Gode greier!

Ps: dessertene er kanskje ikke helt michelin-nivå. Men middagsporsjonene er så store at jeg aldri orker dessert uansett :) :)

Dato for besøk: august 2017
Takk, 153ingerw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på New Agra, så også på

Skien, Skien kommune
 

Har du vært i New Agra? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.