Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp stemning”
Anmeldelse av Lundetangen Pub

Lundetangen Pub
Vurdert som nr. 6 av 53 Restauranter i Skien
Kjøkken: Pub
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. oktober 2017 via mobile enheter

AC/DC musikk med Powerage stinn brakke og full fart og topp stemning.
Kom opp kl 1130 og da var det 21 stk i kø allerede, dette må være unikt i Norge!
Like hyggelig og smilende personal som alltid.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, p_l_242
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SteffenSteffensen, Eier på Lundetangen Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2017

Tusen takk for flotte ord og mange stjerner Pål Ø !!!
Ja det var konserten sin. Det er utrolig moro at det kommer så mange og at det blir så topp stemning. Eneste i.Norge.... det vet jeg sannelig ikke men tror ikke det er så mange steder i landet man kan oppleve dette.


Setter utrolig pris på tilbakemelding og full pott på stjerner = 5a5 :)

Mvh Steffen Steffensen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 47 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2017 via mobile enheter

Stedet for en kald øl. Steffen Steffensen har bygd en kulturinstitusjon her. Viderefører det nedlagte bryggeriets navn. Alle går hit

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, ovebru63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017

Dette er den aller beste puben i Skien. Her er det bestandig god stemning, og de har masse god musikk. Ølen smaker også fortreffelig.
Kan absolutt anbefales, men du bør være tidlig ute på lørdager, for det blir fort fullt.

Dato for besøk: mai 2017
    • Verdi
    • Service
1  Takk, Jan-Erik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

God atmosfære og stemning. Interiøret var gjennomført og akkurat slik en hyggelig brun pub skal være.
Absolutt verdt er besøk

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Tone K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2017

En pub av den brune sorten, hvor det er lett å føle seg velkommen om du kommer alene eller i flokk. Bra uteservering, bra reinhold på dass og voksent personal som både er gjestfrie, passelig strenge og har litt kunnskap om det de serverer.

Dato for besøk: mai 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, josruud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lundetangen Pub, så også på

Skien, Skien kommune
 

Har du vært i Lundetangen Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din