“Restaurantbesøk før revy”
Anmeldelse av La Bodega

La Bodega
Vurdert som nr. 3 av 86 Restauranter i Skien
Kjøkken: Spansk, Norsk
Beskrivelse: Spansk inspirert restaurant, serverer fisk, kjøttretter, salater og tapas. Sommerstengt juli.
Anmeldt 29. august 2020

Hyggelig restaurant. Rikholdig tapasmeny og flere gode hovedretter å velge mellom. Vi tok dagens tilbud, Mersmak meny, 3 retters meny til ca. 350 kr. Vi fikk da melon med serranoskinke, valgfri hovedrett og Crema Catalana. Da en i følge ikke spiste svinekjøtt var det helt uproblematisk å få byttet forrett til noe uten svinekjøtt. Maten var utrolig god og de ansatte veldig hyggelig. Absolutt et sted å anbefale.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Fson62

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Dette var like bra som i fjor!Koselige lokaler, hyggelig betjening. Rask servering. Og meget god mat. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, utpaaturer
Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Koselig sted i Skien. Veldig trivelig betjening, stille og rolige lokaler og veldig god mat. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Elisabethakaasa
Anmeldt 6. februar 2020

Betjeningen er hyggelige, de er raske, maten er varm og god og prisene ikke så verst. Dette er en restaurant vi har benyttet flere ganger, og alltid like god kvalitet på både service og mat/drikke.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, bereist2
Anmeldt 11. november 2019

Gode smaker på tapas-rettene, spesielt kjøttbollene og chorizo. Servitører er veldig blide og hyggelige. Koselige lokaler.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Frode S

Reisende som så på La Bodega, så også på

Skien, Skien kommune

Har du vært i La Bodega? Del dine erfaringer!