Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alle våre store feiringer gjøres hos dere ❤️ De små også om jeg skal være ærlig”
Anmeldelse av La Bodega

La Bodega
Vurdert som nr. 2 av 53 Restauranter i Skien
Prisklasse: USD 18 - USD 34
Kjøkken: Spansk, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper
Middagsalternativer: Middag
Beskrivelse: Spansk inspirert restaurant, serverer fisk, kjøttretter, salater og tapas. Sommerstengt juli.
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

La bodega er uten tvil min favoritt Restaurant, kvaliteten på maten er upåklagelig og servicen likeså Jeg ELSKER TAPAS og dette er stedet så heldige vi er i Skien som har dere
Prisen er så absolutt også innenfor slik at det går ann og glede seg over mat fra dere ved flere anledninger ❤️ Tusen takk for mange flotte opplevelser og flere skal det bli ☺️

Dato for besøk: august 2021
Takk, tinalO6248UG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 155 anmeldelser

Anmeldt 23. juni 2021 via mobile enheter

Vi bestilte tapas, 7 retter, det smakte nydelig. Vi storkoste oss. Hyggelig, imøtekommende og rask betjening. Vi anbefaler dette stedet.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Sidsel D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2021

Skuffet over besøket. Dårlig mat og dårlig service.
Vi spiste tapas som virker som det var varmet opp i mikroen. Vi klagde på maten til 3 servitører. De 2 første lo det vekk, den tredje sa vi burde ha bestilt en av hovedrettene istedenfor tapasen.
Personalet var dog veldig smilende.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, susannahm289
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2020

Hyggelig restaurant. Rikholdig tapasmeny og flere gode hovedretter å velge mellom. Vi tok dagens tilbud, Mersmak meny, 3 retters meny til ca. 350 kr. Vi fikk da melon med serranoskinke, valgfri hovedrett og Crema Catalana. Da en i følge ikke spiste svinekjøtt var det helt uproblematisk å få byttet forrett til noe uten svinekjøtt. Maten var utrolig god og de ansatte veldig hyggelig. Absolutt et sted å anbefale.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Fson62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Dette var like bra som i fjor!Koselige lokaler, hyggelig betjening. Rask servering. Og meget god mat. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, utpaaturer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Bodega, så også på

 
Skien, Skien kommune
Skien, Skien kommune
 

Har du vært i La Bodega? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.