Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Vakker park

Nydelig spasertur i en flott, historisk park. Pluss for meget trivelige ansatte. Takk for lånet av... les mer

Anmeldt 31. juli 2022
C6166SIlisaj
,
Trøndelag, Norge
Koselig park

Brekke Parken er en stor park på en høyde i Skien sentrum. Den inngår i Telemark museum. Her finner... les mer

Anmeldt 15. november 2020
Baross
,
Spikkestad, Norge
Les alle 104 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (104)
Filtrer anmeldelser
104 resultater
Vurdering fra reisende
52
40
10
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
52
40
10
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 104 anmeldelser
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Park med mange gamle bygninger og mye historie. Mange fine blomster og god atmosfære. Var der sist på Afternoon tea som var en fin opplevelse.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Liv1969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2018

En super dag på Skiens tak. Det er fantastisk å gå her i denne nydelig hage. Alle som er i byen vår må bare ta av en tur. Det er en balsam for kropp å sjel bare å rusle rundt, sitte ned å ta en forfriskning for så og gå videre.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Jan Erik G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2018 via mobile enheter

Nydelig park med historiske gamle hus. Har lekepark og cafe/restaurant med flott utsikt over byen. Mye blomster og grøntområder. Vel verd et besøk i pent vær. Hver torsdag i sommermånedene er det jazzkveld.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, DorisogAnneLise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. februar 2018

En nydelig park med mye kultur og historie - er du i Skien bør du definitivt besøke dette stedet hvis det er åpent.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, SupEvan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2017 via mobile enheter

Veldig fin beliggenhet med nydelig utsikt over hele byen. Best å besøke når det er godvær og sol. Det er ikke servering ved bordet. En må inn og bestille og hente maten. Maten er bra. Kan anbefales på en godværs dag.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, SveinKristianE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser