Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Koselig park

Brekke Parken er en stor park på en høyde i Skien sentrum. Den inngår i Telemark museum. Her finner... les mer

Anmeldt 15. november 2020
Baross
,
Spikkestad, Norge
Sykt fin, liten park!

Veldig koselig park som byr på imponerende blomster, flotte historiske bygg og noen veldig søte... les mer

Anmeldt 4. august 2020
AnineMadelene
,
Horten, Norge
via mobile enheter
Les alle 101 anmeldelsene
  
Anmeldelser (101)
Filtrer anmeldelser
101 resultater
Vurdering fra reisende
51
39
9
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
51
39
9
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 101 anmeldelser
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Park med mange gamle bygninger og mye historie. Mange fine blomster og god atmosfære. Var der sist på Afternoon tea som var en fin opplevelse.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Liv1969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018

En super dag på Skiens tak. Det er fantastisk å gå her i denne nydelig hage. Alle som er i byen vår må bare ta av en tur. Det er en balsam for kropp å sjel bare å rusle rundt, sitte ned å ta en forfriskning for så og gå videre.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Jan Erik G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2018 via mobile enheter

Nydelig park med historiske gamle hus. Har lekepark og cafe/restaurant med flott utsikt over byen. Mye blomster og grøntområder. Vel verd et besøk i pent vær. Hver torsdag i sommermånedene er det jazzkveld.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, DorisogAnneLise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2018

En nydelig park med mye kultur og historie - er du i Skien bør du definitivt besøke dette stedet hvis det er åpent.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, SupEvan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2017 via mobile enheter

Veldig fin beliggenhet med nydelig utsikt over hele byen. Best å besøke når det er godvær og sol. Det er ikke servering ved bordet. En må inn og bestille og hente maten. Maten er bra. Kan anbefales på en godværs dag.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, SveinKristianE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser