Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Koselig park

Brekke Parken er en stor park på en høyde i Skien sentrum. Den inngår i Telemark museum. Her finner... les mer

Anmeldt 15. november 2020
Baross
,
Spikkestad, Norge
Sykt fin, liten park!

Veldig koselig park som byr på imponerende blomster, flotte historiske bygg og noen veldig søte... les mer

Anmeldt 4. august 2020
AnineMadelene
,
Horten, Norge
via mobile enheter
Les alle 101 anmeldelsene
  
Anmeldelser (101)
Filtrer anmeldelser
101 resultater
Vurdering fra reisende
51
39
9
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
51
39
9
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 101 anmeldelser
Anmeldt 15. mai 2020 via mobile enheter

Flott blomstering i mai måned. Flott solskinnsdag men sur vind.
Flott uteområde og flotte bygninger. Her er det historie. Kan anbefales.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019

Nydelig park; masse historie i hovedbygningen og de gamle stuene. Kafeen er ok, men hvis en søker etter en smakfull lunsj eller middag, finn et annet sted i Skien

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, sveinove8
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2019

Søndre Brekke gård er hjerte i parken og parken du går i har nok mange fine folk slappet av i. Tilbake til nåtiden,gamle bygninger har kommet til fra hele Telemark. På sommeren bugner det av blomster,ender i en idyllisk andedam. I tillegg har du en mega utsikt utover Skien. Det er omvisninger,utstillinger,blir du sulten er det en kafe med bra mat.Dette er sommeren,resten av året noen utstillinger og aktiviteter. Ser ingen grunn til at stedet ikke blir besøkt,for det må bare oppleves.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, RagnarT24
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2019

For en blomsterflor, tulipaner i alle farver og nydelig arrangert i grupper langs spaservei og rundt trær, vakkert. En av våre venner hadde vært i Holland og sa at dette var nesten flottere enn der, det er vel et kompliment til Brekkeparkens gartner. Og etter 17. mai blir blomsterløkene delt ut til byens befolkning, for en gest.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, LaStei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig park med flott utsikt! En perle på Skiens tak. Pent med alle blomstene og busker og trær i parken. Her liker vi å være!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, KristinArvesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser