Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Vakker park

Nydelig spasertur i en flott, historisk park. Pluss for meget trivelige ansatte. Takk for lånet av... les mer

Anmeldt 31. juli 2022
C6166SIlisaj
,
Trøndelag, Norge
Koselig park

Brekke Parken er en stor park på en høyde i Skien sentrum. Den inngår i Telemark museum. Her finner... les mer

Anmeldt 15. november 2020
Baross
,
Spikkestad, Norge
Les alle 104 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (104)
Filtrer anmeldelser
104 resultater
Vurdering fra reisende
52
40
10
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
52
40
10
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 104 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020

Et fint parkområde med hyggelig kafe-område med utsikt over byen. En litt underlig blanding av tømmerhus og herskapshus med striglet parkanlegg.
All ære til by-gartneren som har designet kreative blomsterbed her, men også i resten av byen!

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, maja55Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mai 2020 via mobile enheter

Flott blomstering i mai måned. Flott solskinnsdag men sur vind.
Flott uteområde og flotte bygninger. Her er det historie. Kan anbefales.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2019

Nydelig park; masse historie i hovedbygningen og de gamle stuene. Kafeen er ok, men hvis en søker etter en smakfull lunsj eller middag, finn et annet sted i Skien

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, sveinove8
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2019

Søndre Brekke gård er hjerte i parken og parken du går i har nok mange fine folk slappet av i. Tilbake til nåtiden,gamle bygninger har kommet til fra hele Telemark. På sommeren bugner det av blomster,ender i en idyllisk andedam. I tillegg har du en mega utsikt utover Skien. Det er omvisninger,utstillinger,blir du sulten er det en kafe med bra mat.Dette er sommeren,resten av året noen utstillinger og aktiviteter. Ser ingen grunn til at stedet ikke blir besøkt,for det må bare oppleves.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, RagnarT24
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mai 2019

For en blomsterflor, tulipaner i alle farver og nydelig arrangert i grupper langs spaservei og rundt trær, vakkert. En av våre venner hadde vært i Holland og sa at dette var nesten flottere enn der, det er vel et kompliment til Brekkeparkens gartner. Og etter 17. mai blir blomsterløkene delt ut til byens befolkning, for en gest.

Dato for opplevelse: mai 2019
1  Takk, LaStei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser