Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Koselig park

Brekke Parken er en stor park på en høyde i Skien sentrum. Den inngår i Telemark museum. Her finner... les mer

Anmeldt 15. november 2020
Baross
,
Spikkestad, Norge
Flott park på toppen av Skien, med Henrik Ibsen-sitat i alle trappetrinnene.

Et fint parkområde med hyggelig kafe-område med utsikt over byen. En litt underlig blanding av... les mer

Anmeldt 15. juli 2020
maja55Oslo
,
Oslo
Les alle 101 anmeldelsene
  
Anmeldelser (101)
Filtrer anmeldelser
101 resultater
Vurdering fra reisende
51
39
9
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
51
39
9
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 101 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi tittet oppom Brekkeparken på vår lille byvandring i Skien. Parken har gratis inngang. Der ligger store og små historiske bygninger som danner et museum. I tillegg er det et kafé med servering ute og inne. For barna finnes også en lekeplass.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Et fint parkområde med hyggelig kafe-område med utsikt over byen. En litt underlig blanding av tømmerhus og herskapshus med striglet parkanlegg.
All ære til by-gartneren som har designet kreative blomsterbed her, men også i resten av byen!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, maja55Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2020 via mobile enheter

Flott blomstering i mai måned. Flott solskinnsdag men sur vind.
Flott uteområde og flotte bygninger. Her er det historie. Kan anbefales.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019

Nydelig park; masse historie i hovedbygningen og de gamle stuene. Kafeen er ok, men hvis en søker etter en smakfull lunsj eller middag, finn et annet sted i Skien

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, sveinove8
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2019

Søndre Brekke gård er hjerte i parken og parken du går i har nok mange fine folk slappet av i. Tilbake til nåtiden,gamle bygninger har kommet til fra hele Telemark. På sommeren bugner det av blomster,ender i en idyllisk andedam. I tillegg har du en mega utsikt utover Skien. Det er omvisninger,utstillinger,blir du sulten er det en kafe med bra mat.Dette er sommeren,resten av året noen utstillinger og aktiviteter. Ser ingen grunn til at stedet ikke blir besøkt,for det må bare oppleves.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, RagnarT24
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser