Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“11 treningsvenner på julebesøk.”
Anmeldelse av Becksbrasserie

Becksbrasserie
Vurdert som nr. 11 av 52 Restauranter i Skien
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 11 venner som skulle ut å spise. Vi ble tatt godt i mot, og serveringen ble hurtig utført. Noen skulle ha julemiddag og noen lutefisk og andre valgte alacarte.
Valgte en Becks biff med gratinerte poteter. Dette var meget godt tilberedt, med balanserte smaker og stekt som jeg ba om (medium rare). Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Gwaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (95)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 95 anmeldelser

Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Vi var 5 kollegaer på ute på middag. 4 av oss fikk en veldig seig entrecôte. Anden som ble servert til siste mann var ok. Ble litt skuffet med tanken på at dette er en veldig flott og forholdsvis dyr restaurant.
Bra service og vi ble godt ivaretatt.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Frank_Meland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Hadde en kveld med gode venner hvor vi spiste biff. Det var helt standard og ikke noe mer. Lokale er spennende, men service var variabel. En av servitørene passet godt på selv om det ikke var hans bord ellers gikk de på kryss og tvers uten å se om gjestene ønsket noe mer.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Par Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018

Denne restauranten er veldig koselig og er fin familie restaurant. Service er bra. Retten er noe smakløst men desserten er veldig god.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ssiljedal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Restauranten er veldig koselig, maritim atmosfære, med hyggelige og blide servitører.
Alle i mitt følge synes maten smakte veldig godt.
Jeg savnet litt saus til chevre som jeg valgte til forrett, ble litt tørt med bare salat og pære med valnøtter.
Elles var middagen helt nydelig og creme brulee’n var varm på toppen som den skal, så dette var bra. Vi valgte en fransk vin (Merlot) som var fyldig og veldig god.
Anbefaler absolutt denne restauranten, og vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, BeritB1964
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Becksbrasserie, så også på

Skien, Skien kommune
 

Har du vært i Becksbrasserie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din