“Særdeles hyggelig opplevelse”
Anmeldelse av Becksbrasserie

Becksbrasserie
Vurdert som nr. 12 av 56 Restauranter i Skien
Anmeldt 14. september 2020

Ble anbefalt denne plassen og det angrer vi ikke på at vi fulgte.
Hyggelig og servise-innstilt personal.
Både biff og blåskjell smakte fortreffelig.
All ære.
Tips til de ansatte.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Safari322676

Anmeldt 4. august 2020

Meget skuffende opplevelse. 4 stk som bestilte Becks burger. Kan med hånden på hjertet si at både burger, fries og salat virket som kjøpt på nærmeste butikk. Selve burgeren virket som en frossen burger fra Grillstad. Fries’a virket som noen fryste pose-fries uten salt og smak. Identisk smak og konsistens som dem man får kjøpt på matbutikk. Når selve salaten også er identisk med de salatmixene man får kjøpt på butikk, begynner man å lure. «Sjokoladefondanten» til dessert, minnet mer om Toro browniepakke i muffinsform. Servicen så som så. Opplevelsen toppet seg da prisen var såpass stiv som den var, med tanke på at jeg kunne laget eksakt den samme retten hjemme for halvparten av pengene. Opp til enhver selv å dømme burgeren, men neste gang kjøper jeg heller en burger på Circle K.

2  Takk, Vik3742
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og service. Spiste en fiskemiddag som er noe av det beste jeg har fått: Brosme med spinat, sylta løk og amadine poteter. Mannen var like fornøyd med sin indrefilet, og barns fikk velsmakende retter fra egen barnemeny. Vi toppet det hele med en nydelig Baileys brûlée. Barna fikk is. Totalt et konge måltid.

Takk, hildesagedalp
Anmeldt 17. juli 2020

Upåklagelig service, og enda bedre mat. Kamskjellene er av en egen verden, og både biff og and ble servert perfekt stekt

Takk, 415henrietteh
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Bestilte en medium indrefilet med fries, får servert et nærmest ustekt, slintrete kjøttstykke. Friesen var tørr og overøst med pomesfrites-krydder. Resten av gjengen på 8 mann delte i stor grad samme opplevelse, vassen fløtepotet og seige biffer. Vi fikk heller ikke egnet bestikk. Stresset og lite imøtekommende betjening.

Besøkte plassen også i fjor på samme tid og da det den gang virkelig var god mat, håpte vi på samme opplevelse også i år. Tydelig her er nye drivere?

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, bjornmariusoyehaug

Reisende som så på Becksbrasserie, så også på

Skien, Skien kommune

Har du vært i Becksbrasserie? Del dine erfaringer!