Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales ”
Anmeldelse av Strøm Mat & Bar

Strøm Mat & Bar
Vurdert som nr. 4 av 51 Restauranter i Skien
Prisklasse: USD 23 - USD 38
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat! God og variert meny. Pluss for egen barnemeny og grei pris for barn opp til 12 år. Bestilte blåskjell i grønncurry, noe som var kjempegodt. Store porsjoner.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, MonicaMalmin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (232)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 232 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Tilfeldig drop inn ved vårt første besøk i Skien. Veldig hyggelig personell, fine lokaler og veldig god mat. Fiskesuppe var veldig god, og oksehaleraguen var utsøkt. Glutenfritt brød ble servert rimelig raskt til tross for at det ikke var etterspurt før ved bordet. Dresserten var nydelig, passet veldig godt med sitronsorbet og pannacotta en fin og varm sommerdag.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Oddveig60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Sommerens beste mat til prisen, og flott sted. Valgte andeconfitsalat, buns og sjøkreps som deleretter. Husets øl var også nydelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 887k_reh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelige lokaler,og servitører. Dessverre var maten en stor skuffelse i år. Styr unna både svinenakke og kalv entrecôte. Dyrt og smakløst.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, utpaaturer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Hyggelig og stilig restaurant . BBQ-burger og Cæsar-salat var smakfulle og kelneren var proff. I fint vær er det flott å sitte ute.
Restauranten er stengt mandag.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, maja55Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Strøm Mat & Bar, så også på

 
Skien, Skien kommune
Skien, Skien kommune
 

Har du vært i Strøm Mat & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din