“Fortreffelig mat.”
Anmeldelse av Strøm Mat & Bar

Strøm Mat & Bar
Vurdert som nr. 7 av 86 Restauranter i Skien
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Fortreffelig mat, men mye støy fra de ansatte.
Helt greit å dekke på nabo-bordene, men ikke «kopper og kar» rundt seg slik at gjester ved flere bord reagerer.

Takk, Safari322676

Anmeldt 8. september 2020

Har egentlig utelukkende negative opplevelser til denne restauranten, så det var litt motvillig jeg bestilte bord der igjen. Men heldigvis denne gangen var det god mat og god service. Servitører flyr så det holder men så lenge de er oppmerksomme og smiler så har ikke jeg noe problem med det. Tok litt tid fra jeg ble satt ved bord til jeg får bestille samt det tar lang tid fra middag til dessert så er dette min første positive opplevelse her.

1  Takk, Marius J
Anmeldt 6. september 2020

Kvelden begynte bra. Rask servering av hovedretten, som var veldig god, så ble bordet ryddet og vi fikk ikke takk i mer personell. Etter 50min ga vi opp håpet om dessert og mer drikke, vi måtte flere ganger be om å få betale.

1  Takk, HendrikSkien
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Beste uteserveringen å kjøkken i Skien! Kommer hit ofte da menyer varierer men fremdeles holder på gode klassikere som for eksempel «planke»

1  Takk, Ewi_aleina
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat! God og variert meny. Pluss for egen barnemeny og grei pris for barn opp til 12 år. Bestilte blåskjell i grønncurry, noe som var kjempegodt. Store porsjoner.

1  Takk, MonicaMalmin

Reisende som så på Strøm Mat & Bar, så også på

Skien, Skien kommune

Har du vært i Strøm Mat & Bar? Del dine erfaringer!