Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
USD 137
View deal
Booking.com
USD 200
USD 134
View deal
SPAR USD 66
Gratis avbestilling frem til 23.04.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 137
View deal
PricelineUSD 134
eDreamsUSD 134
Trip.comUSD 200
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (25)
Filtrer anmeldelser
25 resultater
Vurdering fra reisende
2
9
8
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2
9
8
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 25 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Leilighetene minnet om ett dårligt velikeholdt leirsted. Badet skulle vore oppfiksa for 10 år siden. Takplata har begynt å løsne fra taket, gulv og vegger i dusj ser ikkje ut. I tillegg lukter det gammelt på bade. Uten om dette en god plass, så lenge du ikkje skal bo her.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, alexanderg818
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hkrosa, Salgssjef på Hotell Fritidsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2019

Heisann,

Takk for din anmeldelse. Leit å høre at leilighetene ikke stod til din forventning.
Vi har i løpet av året, planer om å pusse opp leilighetene.

Velkommen tilbake☺

Vennlig hilsen
Hotell fritidsparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2019

Vi fikk et helt greit rom på hovedplanet, rent og greit. Badet var stort, men dusjkabinettet knøttlite! Frokostbuffeten var helt grei, savnet litt frisk frukt. Middagen som var inkludert i prisen var en rett, men grei nok. Personalet var meget hyggelige og imtekommende.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Anne Berit G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hkrosa, Salgssjef på Hotell Fritidsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2019

Hei Anne Berit,

Takk for at du tok deg tid til å gi Hotell fritidsparken en anmeldelse.
Hyggelig å høre at du syns rommet og maten var grei og at du ble møtt av et hyggelig og imøtekommende personale.

Velkommen tilbake☺

Vennlig hilsen
Hotell fritidsparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2019 via mobile enheter

Veldig god service fra personalet, og utrolig hyggelige! Dobbeltrom var OK, men virket som om vaskingen der var litt sløv da vi fant hår på laken og hodepute. Frokosten var grei, men manglet litt piff. Vi sov der en natt, og mener at det var litt for dyrt i forhold til den totale vurderingen. Men passende å bo der dersom man skal benytte seg av fritidsparkens fasiliteter.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, rikkeFT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hkrosa, Salgssjef på Hotell Fritidsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2019

Hei Rikke,


Tusen takk for din anmeldelse. Så gøy å høre at dere fikk god service fra personalet og at de var utrolig hyggelige.
Vi går på nytt igjennom vaskerutiner av rom med våre ansatte - sjelden vi får klager på dette.

Vi ønsker dere velkommen tilbake slik at dere kan prøve ut flere av aktivitetene i parken.

Sporty hilsen
Hotell fritidsparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Vi bodde her en helg på familierom i kjelleren. Dette var et rom som bar preg av mye bruk og lite vedlikehold. Rommet var stort, men så egentlig ut som et klasserom med senger og bad. Med persienner som ikke virket og gjennomgående slitasje. Maten var veldig bra og personalet var utrolig koselig og behjelpelige. Prisene var også familievennlige.
Vi kommer gjerne tilbake, men ikke om vi får rom i kjelleren.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, absde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hkrosa, Salgssjef på Hotell Fritidsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2019

Heisann,

Takk for din anmeldelse av Hotell fritidsparken.

Fint å høre at dere likte at rommet var stort, synd at det bar preg av mye bruk. Vi pusser opp noen rom hvert år og disse familierommene står nå for tur. I fjor pusset vi opp foajeen, spisesalen (bygde ut) og noen rom. Vi mottok tilgjengelighetsprisen for denne jobben og vi er veldig stolte av det.
Godt å høre at maten var veldig bra og at personalet var koselige og behjelpelige.
Vi ordner med et annet rom neste gang dere kommer☺

Vennlig hilsen
Hotell fritidsparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Fin beliggenhet , kjempetrivelig personale, supert at badeland inngikk i oppholdet, var der to ganger litt dårlig renhold i leilighet vi hadde, men ellers topp. Kjøleskap og vannkoker. Rene gode senger, håndklær. Mange andre aktiviteter rundt hotellet, supert for barnefamilier. Og en en gang: veldig service minded personal som trekker opp poeng mye:-))

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, HannaCatharine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hkrosa, Salgssjef på Hotell Fritidsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei Hanna Catharine,

Tusen takk for din superhyggelige tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Så gøy at du var i badeland to ganger! En fryd for de ansatte å høre at du var veldig fornøyd med servicen.
Vi ønsker deg velkommen tilbake slik at du får prøve flere av parkens aktiviteter!

Vennlig hilsen
Alle oss i Skien fritidspark

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser