“Verry bad”
Anmeldelse av Lykke/ Tullis AS

Lykke/ Tullis AS
Vurdert som nr. 29 av 85 Restauranter i Skien
Anmeldt 11. mai 2024

Bestilte kaffe via app, ventet 35minutter! På appen bestilte vi sukker også fikk kaffe uten skje og sukker ved siden! Spurte om dette fikk så ett par sukker biter men ingen skje ventet så på og få skje tok sin tid da var kaffen blitt kald! Utrolig dårlig service

Dato for besøk: mai 2024
1  Takk, zeki a

Anmeldt 3. mai 2024

Byens mest populære sted står det skrevet flere steder...
Jeg vil si at jeg opplever stedet som underbemmannet, maten og drikke er bra..men mye venting uanset om det er mye eller lite folk..
Ventet ikke mindre en 1 time for å få maten jeg bestilte via qr-kode på bordet..
Det går heller ikke raskere om du bestiller ved disken..
Her må du beregne god tid og smøre deg med tålmodighet...de kommer etterhvert med bestillingen din..

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Samir D
Anmeldt 29. april 2024 via mobile enheter

Jeg bestilte en toast først siden jeg skulle ha en lunch og toasten kom kjapt og smakte utmerket bra. Til drikke bestilte jeg en gul smoothie og den var også skikkelig god. Etter jeg hadde spist opp maten min og drukket opp så kjøpte jeg en brownie som så veldig lekker ut og smakte veldig godt den også👍👌🥪🍹

Dato for besøk: april 2024
1  Takk, Companion31477589622
Anmeldt 9. april 2024

Bestilte nachos og en brownie via Foodora. Natcos var greit nok, men som kakekjenner så var kaken tydelig ikke fersk og flere dager gammel. Jeg orket ikke spise den!

Dato for besøk: april 2024
Takk, Elin J
Anmeldt 23. september 2023 via mobile enheter

Restaurant med bestilling med at-kode er svært lite sjarmerende, og fungerer særdeles dårlig.
Nedtur.
Fint vær, hyggelige kelnere, men totalscore i dag blir 0.
Nei takk til upersonlig servering.

Dato for besøk: september 2023
Takk, HenningE557

Reisende som så på Lykke/ Tullis AS, så også på

Skien, Skien kommune

Har du vært i Lykke/ Tullis AS? Del dine erfaringer!