Uforglemmelig Raftingopplevelse i Maldalselva

Rafting i Maldalselva var en fantastisk opplevelse for hele familien. Den spektakulære naturen, de... les mer

Anmeldt 5. juli 2024
Kenneth H
Kjempegøy!

Kjempebra opplevelse! Var her på teambuilding med jobben og hadde en kjempefin dag. Nydelig sted og... les mer

Anmeldt 19. september 2022
Tonniton

Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Takk for en fin opplevelse med rafting på Hesså!! Variert og spennende. Alle likte dette veldig godt.

Takk, sveottvi
ewen40, Owner på Adventure Norway, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018

Thank you

Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Med 4 barn ( 7,8,11 og 12 år ) med på super rafting i fantastiske omgivelser.

Ingen på Sørlande kan matche dagen vi hadde i dag, fra varm velkomst, innføring i trygg rafting, glimrende tur på elva og svært flinke ansatte som gjør Adventure Norway til en topp aktivitet på sørlandet.
Dette passer for alle store og små som er glad i vann, natur og storslåtte opplevelser.

Spesielt takk til Nicky som gjorde dagen spesiellt trygg og morro.

Vi kommer snart tilbake.

Stein, Kamilla, Christian, Amanda og Fabian.

Takk, SteinRogerB
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Dette var bare helt fantastisk flott. Kun en liten times kjøring fra Mandal. Her kan en rafte, klatre og rappelere,ta kanoturer ned vakre Mandalselva, ta kajakkurs og spille paintball.... De tilrettelegger også for firmaer. Vi var der med familien og skulle rafte. Flott å kunne samle familien på en slik naturopplevelse. Og godt å få et avbrekk fra en travel hverdag 😎

Takk, mirakesam
ewen40, Manager på Adventure Norway, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2018

Thank you

Anmeldt 15. juli 2018

Fantastisk flott opplevelse for våre gutter og svigerdøtre med venner. Godt organisert. Sikkerhet først og passer for hele familien. Alt foregår i fantastiske naturskjønne omgivelser.

Takk, oddarnen2018
Anmeldt 27. juni 2018 via mobile enheter

Var en helt fantastisk tur med uforglemmelig opplevelse, vi koste oss alle sammen, og tusen takk til vår utrolig instruktør som gjorde turen uforglemmelig.
Det er viktig verd å ta turen opp

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, anne lene h