“Nydelig syrisk!”
Anmeldelse av Sham syrisk mat

Sham syrisk mat
Vurdert som nr. 23 av 389 Restauranter i Vest-Agder
Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk syrisk mat og hyggelig betjening, anbefales på det varmeste! Vi var tre stk og bestilte tre forskjellige sammensatte retter, det var variert og nydelig. Superfin bakgård og vannpiper som bonus.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Godsmak

Anmeldt 15. august 2021

Æg likte maten veldig godt! Vi fikk forrett spandert og servitørene var veldig hyggelige! Æg anbefaler på det sterkeste

Dato for besøk: august 2021
Takk, Ingrid H
Anmeldt 15. august 2021

Vi spiste rettene maria og sham mix som var lamme og kyllingkjøtt med syrisk brød og div tilbehør.
Utrolig godt med masse forskjellige smaker.
Hyggelig servitør med god service.
Fikk linsesuppe til forrett spandert.
God mat til god pris.

Dato for besøk: august 2021
Takk, SigmundKB
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

En smaksopplevelse av de sjeldne! Utrolig god mat og du får opplevelsen av smaker fra Midtøsten. Veldig god service, og du får mye for pengene! Kan anbefales på det varmeste. Hilsen Arnt og Beathe

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Meander34495615982
Anmeldt 18. januar 2021

Restauranten Sham ligger litt bortgjemt, men like ved siden av parkeringshus, så den er grei å besøke. Interiørmessig en fjong liten restaurant. Meny: To - tre vegetarretter, ingen fiskeretter, en haug med kjøttretter og en sparsom og kjedelig dessertmeny. Flere retter var det ikke mulig å bestille, angivelig p.g.a. corona-restriksjoner. Her får du rikelige porsjoner til en billig penge. Maten vi fikk var kjedelig - alt smakte likt. Litt for lang ventetid. Kelner anbefales å by på smil og imøtekommenhet i stedet for at vi får følelsen av å være til bry. Positivt med elektronisk gjesteidentifikasjon i disse coronatider.
Her er det potensiale - stå på!

Dato for besøk: januar 2021
Takk, kleppah

Reisende som så på Sham syrisk mat, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Sham syrisk mat? Del dine erfaringer!