“Topp service og nydelig mat.”
Anmeldelse av Pieder Ro

Pieder Ro
Vurdert som nr. 20 av 207 Restauranter i Kristiansand
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Velsmakende retter fra havet i nydelige maritime omgivelser ved Fiskebasaren. Prøv vår innholdsrike a la carte-meny med fiske-, skalldyr- og kjøttretter. Sildebord hver lørdag. Egen lunchmeny. Kurs- og konferanselokaler. Alle rettigheter.
Anmeldt 18. november 2018

Vi var 5 personer som koste oss med sildebord lørd. Ettermiddag. Maten smakte fantastisk og utvalget av sild og mye annet var overveldende. Det såpass mye annet enn sild at også de som ikke liker sild kan bestille «sildebord».
Rimelig også kr. 159.- pr. Pers.

Takk, Blomstergg

Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Ble tatt i mot av hyggelig betjening. Raskt vist bord og meny. Drikke kom kjapt og det tok ikke lang tid før bestilte måltider var på bordet.
Både fisk og kjøtt smakte fortreffelig. Og med en hyggelig og oppmerksom servitør ble det hele en god opplevelse.

Takk, EPKTONSBERG
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Vi booket lokalene hovedsakelig fordi vi kunne få et seperat rom. Treretteren var nydelig. Servitørenene ga et inntrykk av at de var glad i jobben og dette bidro at vi hadde en perfekte kveld. Anbefales på det sterkeste!

Takk, Haugesunderen
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Kan varmt anbefale denne plassen. Flott lokale, vennlige servitører som var raske og oppmerksomme.
7 voksne som bestilte retter som kveite, fiskesuppe, hjort og indrefillet. Alle var meget fornøyde med rettene sine.
Bra størrelse på rettene, ikke for små og ikke alt for store.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Widar S
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Vi var 5 kolleger som tilbrakte en tidlig kveld her. Vi valgte litt ulikt fra menyen, men både kamskjell, fiskesuppe, hjort, biff, brulee og fondant falt godt i smak. Husets viner, særlig den røde, var velsmakende. Det som trekker ned er at maten kommer vel raskt. Vil de ha oss ut raskt? Deretter blir det stille. Vi lykkes ikke å få kontakt med personalet for å betale for oss og må gå til kassen selv. Vi blir forklart at de er for få på jobb. Det er ikke godt nok på et slik sted. Som gjest vil vi bli sett under hele besøket.

Dato for besøk: september 2018
Takk, ninasteenl

Reisende som så på Pieder Ro, så også på

Har du vært i Pieder Ro? Del dine erfaringer!