Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kaos og elendig service”
Anmeldelse av Pieder Ro

Pieder Ro
Vurdert som nr. 18 av 155 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Velsmakende retter fra havet i nydelige maritime omgivelser ved Fiskebasaren. Prøv vår innholdsrike a la carte-meny med fiske-, skalldyr- og kjøttretter. Sildebord hver lørdag. Egen lunchmeny. Kurs- og konferanselokaler. Alle rettigheter.
Anmeldt 12. juli 2020

6 venner som skulle ut å spise, men ble på grunn av en glipp plassert på 2 bord. Vi fikk først beskjed om at det ikke var noe problem å sitte 6 personer ved bordet vi fikk tildelt, men da det siste venneparet ankom litt senere, så sier hun som er ansvarlig for bordfordelingen at det ikke var mulig å sitte mer enn 4 personer ved samme bord. Selv om det satt både 6 og 8 personer ved flere andre bord i restauranten. Vi spurte om det var mulig å flytte oss sammen til et av de større bordene når disse ble ledige, men isteden for å hjelpe oss slik at vi kunne sitte sammen, så tok de inn nye store grupper fra gata. De hadde et surfebrett stående til pynt, som ikke var festet skikkelig og derfor blåste overende og traff en av gjestene i hodet. Det lå også søppel på gulvet, så man fikk følelsen av å være på et gatekjøkken og ikke en restaurant. Maten var ok, men elendig service ødela opplevelsen. Det var helt tydelig at hun som hadde ansvaret for fordeling av bord hadde en dårlig dag på jobben og det gikk ut over oss. Vi hadde gledet oss til å spise ute sammen med gode venner og kose oss og slappe av. Med venner som kom langveis fra, ble dette rett og slett en pinlig opplevelse for oss. Har aldri opplevd å bli behandlet så respektløst på en restaurant noen gang......gjester fortjener virkelig bedre enn dette.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hege J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
399carolinee, Manager på Pieder Ro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hei Hege! Takk for telefonsamtalen vi hadde tidligere. Må beklage igjen på det sterkeste at dere hadde denne opplevelsen her hos oss- det er ikke slik det skal være. Jeg har som sagt tatt dette opp med mine kollegaer og sørger for at dette ikke skjer igjen.
Vi håper dere vil gi oss en ny sjanse i fremtiden. Beklager igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (286)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 286 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020

Maten var fantastisk, men servicen? Beste jeg har opplevd på lenge. Pieder Ro sitt helhetsinntrykk leverer gang på gang!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, DanielM20344
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
399carolinee, Manager på Pieder Ro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Tusen hjertelig takk for tilbakemelding, Daniel! Vi gleder oss til å se deg igjen på Pieder Ro :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat med mye smak! Brød med Skagenrøre var en god porsjon for lunsj. Porsjonen med blåskjell kunne vært større dersom dette skulle vært en middagsmåltid, men til lunsj var det perfekt. Fiskesuppa var god, med god fisk og skalldyr i.
Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 509rebekkas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
399carolinee, Manager på Pieder Ro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Tusen takk for god tilbakemelding, Rebekka! Velkommen tilbake til oss på Pieder Ro :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2020

Vi var en stor gjeng og spiste middag nå i helgen. Ypperlig service av kunnskapsrike servitører, nydelig god mat som kom fort etter bestilling og deilig vin til. I tillegg veldig hyggelig atmosfære i restauranten. Vi kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Fridaeriksen12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
399carolinee, Manager på Pieder Ro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Tusen takk for god tilbakemelding, Frida! Vi gleder oss til å servere dere igjen på Pieder Ro :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2020

Var her og spiste middag en lørdag kveld. Litt stivt og seriøst men trivelige personale. Spiste fiskesuppe som var i overkant kremet. Suppen hadde likevel bra innhold av fisk og blåskjell og rikelig mengde. Kunne egentlig tenkt meg lange eller ørret, men var ikke spesielt sulten. Stedet er nok mest for de som er glad i fisk, selv om menyen også inneholder gode varianter av kjøtt og fugl. Kan anbefale denne spesielt ved lyse sommer kvelder. Flott beliggenhet.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, osmasen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
399carolinee, Manager på Pieder Ro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Tusen takk for tilbakemelding! Håper å se deg igjen hos oss på Pieder Ro :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pieder Ro, så også på

 

Har du vært i Pieder Ro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din