“Vennlig mottagelse på en solfylt”
Anmeldelse av Pieder Ro

Pieder Ro
Vurdert som nr. 20 av 207 Restauranter i Kristiansand
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Velsmakende retter fra havet i nydelige maritime omgivelser ved Fiskebasaren. Prøv vår innholdsrike a la carte-meny med fiske-, skalldyr- og kjøttretter. Sildebord hver lørdag. Egen lunchmeny. Kurs- og konferanselokaler. Alle rettigheter.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vennlig mottagelse på en solfylt kveld der mange ønsket å sitte ute. Vin og annen drikke kom fort, det samme gjorde fiskesuppen begge bestilte. Den smakte godt, et trekk for et lukket blåskjell i den ene. Bestilte dessert, og da begynte ventetiden. Etterlyste, og fikk beskjed om at den var på vei. Ventet videre, og kelner kom forbi og sa at det var travelt på kjøkkenet. Desserten var kald og burde være enkel å legge opp. Vi snakket om å bare be om regningen å gå da den omsider kom. Med beklagelse for ventetid, samt at vi fikk den på huset. Det, samt at den var god, dempet irritasjonen. Totalt sett bra opplevelse av et hyggelig sted.

2  Takk, 526hildes

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god sjømat! Vi bestilte fiskesuppe og sjøørret. Kjempe koselig lokale både ute og inne, pluss god service.

1  Takk, Bare-meg12
Anmeldt 12. juli 2020

6 venner som skulle ut å spise, men ble på grunn av en glipp plassert på 2 bord. Vi fikk først beskjed om at det ikke var noe problem å sitte 6 personer ved bordet vi fikk tildelt, men da det siste venneparet ankom litt senere, så sier hun som er ansvarlig for bordfordelingen at det ikke var mulig å sitte mer enn 4 personer ved samme bord. Selv om det satt både 6 og 8 personer ved flere andre bord i restauranten. Vi spurte om det var mulig å flytte oss sammen til et av de større bordene når disse ble ledige, men isteden for å hjelpe oss slik at vi kunne sitte sammen, så tok de inn nye store grupper fra gata. De hadde et surfebrett stående til pynt, som ikke var festet skikkelig og derfor blåste overende og traff en av gjestene i hodet. Det lå også søppel på gulvet, så man fikk følelsen av å være på et gatekjøkken og ikke en restaurant. Maten var ok, men elendig service ødela opplevelsen. Det var helt tydelig at hun som hadde ansvaret for fordeling av bord hadde en dårlig dag på jobben og det gikk ut over oss. Vi hadde gledet oss til å spise ute sammen med gode venner og kose oss og slappe av. Med venner som kom langveis fra, ble dette rett og slett en pinlig opplevelse for oss. Har aldri opplevd å bli behandlet så respektløst på en restaurant noen gang......gjester fortjener virkelig bedre enn dette.

Takk, Hege J
399carolinee, Manager på Pieder Ro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hei Hege! Takk for telefonsamtalen vi hadde tidligere. Må beklage igjen på det sterkeste at dere hadde denne opplevelsen her hos oss- det er ikke slik det skal være. Jeg har som sagt tatt dette opp med mine kollegaer og sørger for at dette ikke skjer igjen.
Vi håper dere vil gi oss en ny sjanse i fremtiden. Beklager igjen.

Anmeldt 10. juli 2020

Maten var fantastisk, men servicen? Beste jeg har opplevd på lenge. Pieder Ro sitt helhetsinntrykk leverer gang på gang!

Takk, DanielM20344

Tusen hjertelig takk for tilbakemelding, Daniel! Vi gleder oss til å se deg igjen på Pieder Ro :)

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat med mye smak! Brød med Skagenrøre var en god porsjon for lunsj. Porsjonen med blåskjell kunne vært større dersom dette skulle vært en middagsmåltid, men til lunsj var det perfekt. Fiskesuppa var god, med god fisk og skalldyr i.
Hyggelig betjening.

Takk, 509rebekkas

Tusen takk for god tilbakemelding, Rebekka! Velkommen tilbake til oss på Pieder Ro :)

Reisende som så på Pieder Ro, så også på

Har du vært i Pieder Ro? Del dine erfaringer!