“Beste Asiatiske i Kristiansand!”
Anmeldelse av Saigon Nam Nam

Saigon Nam Nam
Vurdert som nr. 2 av 207 Restauranter i Kristiansand
Beskrivelse: Opplev autentiske smaker av Asia i vår Take-Away Restaurant. Vi ønsker deg velkommen innom til Saigon Nam Nam!
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Super kvalitet til fine priser og hyggelig betjening! Pho’en er en av de beste jeg har spist, og jeg har spist mange..

Takk, Hugoworld

Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Kjempe hyggelig betjening. Deilig mat! Kunne spist Pho hver dag herfra. Den er nydelig! Banh mi er også fantastisk godt!

God kvalitetsmat til en rimelig penge!

Takk, 455annkristinl
Anmeldt 26. oktober 2018

Pad thaien kan anbefales på det varmeste, betjeningen gjør sitt aller beste for at kundene skal trives!

Takk, runeborkis
Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Dro hit etter en lengre arbeidsdag. God service og god mat. Jeg gikk for kylling med cashewnøtter. Det stod spicy på menyen, men jeg synes ikke den var særlig sterk. Kunne gjerne hatt mer chilli. Men retten var god og jeg kan absolutt anbefale denne restauranten.

Takk, 302lisek
Anmeldt 14. oktober 2018

Var innom her på reise i Kristiansand. Tips fra søs som har vært her. Maten smake godt. Hadde "bun tiet nuong". Mørt og godt kjøtt. Veldig akseptabel pris. Lite lokale med noen sitteplasser. Grei service. Ansatte kom og spurte hvordan måten smakte. Fint de kan vente 2 sek slik at de kan høre hva man svarer før de sier "så bra" og gikk videre. En mann satt i hjørnet på kjøkkenet og skrellet løk - øynene mine rant. Ligger i sentrum av Kristiansand, gode parkeringsmuligheter (de fleste maks 1 time, offentlig parkering).

Fint om de kan oppdatere åpningstidene på Google.

Takk, Vany90

Reisende som så på Saigon Nam Nam, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Saigon Nam Nam? Del dine erfaringer!