Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prøve noe nytt”
Anmeldelse av Saigon Nam Nam

Saigon Nam Nam
Vurdert som nr. 2 av 163 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 5 - USD 21
Beskrivelse: Opplev autentiske smaker av Asia i vår Take-Away Restaurant. Vi ønsker deg velkommen innom til Saigon Nam Nam!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Opplev autentiske smaker av Asia i vår Take-Away Restaurant. Vi ønsker deg velkommen innom til Saigon Nam Nam!
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Vi var ute for å prøve noe nytt sammen, og dette fungerte faktisk helt greit for oss. Spenne de smaker

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Dag Erling N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (262)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6771 av 262 anmeldelser

Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Helt perfekt! Kjempe god mat! God pris og masse mat. Hyggelig service. Kommer tilbake mange flere ganger.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, henriks961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Hos Saigon Nam Nam treffer vi alltid blide folk bak disken! Alt på menyen er velsmakende, men vil særlig trekke fram deres pho. Den er helt nydelig! Selv foretrekker jeg å spise akkurat denne retten i selve restauranten, da det er litt tungvint med suppe som take away. Alltid ferske råvarer og rikelig med mat. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, annamT4291TV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat. Veldig hyggelige ansatte og service-innstilte mennesker. Veldig imøtekommende. VELDIG god pris og fantastisk mat. Vi takker for en utrolig koselig date hos Saigon!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Minigjest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Skal du spise virkelig god mat og få topp service i Kristiansand bør dere gå på Saigon. Dette er en restaurant som vi besøker veldig ofte, topp service, fantastisk personale, rimelig og fantastisk god mat.

Dato for besøk: november 2018
Takk, bhk1965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Saigon Nam Nam, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Saigon Nam Nam? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.