“I wont come here anymore”
Anmeldelse av Saigon Nam Nam

Saigon Nam Nam
Vurdert som nr. 2 av 208 Restauranter i Kristiansand
Beskrivelse: Opplev autentiske smaker av Asia i vår Take-Away Restaurant. Vi ønsker deg velkommen innom til Saigon Nam Nam!
Anmeldt 13. april 2024

Jeg sto i kassa og skulle bestille imens hun holdt på å lage sushi/mat. Så kommer hun med veldig skitten hansker og gir meg resten av kontantene mine. Etterpå går hun å fortsetter å lage mat med de skittne hanskene uten å skifte de. Hun rører alt mat og alt rundt seg med de. Veldig kvalmenes må jeg si

Dato for besøk: april 2024
Takk, Mohammed A

Anmeldt 12. april 2024 via mobile enheter

Kjempe god mat. Kjedelig lokale og ikke spesielt rent.
Hyggelig og rask betjening men maten er kjempe god så dette er en liten perle i Kristiansand

Dato for besøk: april 2024
Takk, Mobile34767896202
Anmeldt 23. mars 2024 via mobile enheter

Lokalet er kanskje ikke det aller beste, men hva gjør vel det når maten smaker nyyydelig!!! Vi hadde red curry og pantong curry og startet med vårruller og wontong. Alt smakte fortreffelig! Vi kommer hjerne igjen!!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, glennsR5476HE
Anmeldt 28. januar 2024 via mobile enheter

Super sushi, raskt levert, hyggelig betjening. Innholdsrik meny, anbefales som takeaway. Helt grei pris og god kvalitet!

Dato for besøk: januar 2024
Takk, billsS9473EF
Anmeldt 28. januar 2024 via mobile enheter

Veldig god asiatisk mat. Tempuraen vi hadde til forrett smakte fortreffelig! Vi hadde Wok og Red Curry. Jeg valgte bort Koriander, da jeg ikke tåler den smaken. Var utrolig godt uten. Alle de andre gode smakene kom frem. God service selv om der var mye å gjøre. Til tider kø for å få ut Take away mat og full restaurant. Valuta for pengene. Kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Marita S

Reisende som så på Saigon Nam Nam, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Saigon Nam Nam? Del dine erfaringer!