Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted på torget”
Anmeldelse av Jonas B. Kristiansand

Jonas B. Kristiansand
Vurdert som nr. 34 av 177 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 3 - USD 33
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Reservater
Beskrivelse: Mye mer enn bare god mat og drikke! Hvis dere ikke helt har bestemt dere – italiensk eller amerikansk på menyen, da ligger løsningen hos oss – midt på torvet i Kristiansand. Hos Jonas B. får du det beste fra to verdener – pizza og pasta, men også mange andre spennende retter du kanskje ikke tenker på før du får dem presentert i menyen. Vel innenfor dørene vil du oppleve musikk og interiør fra et lite stykke utland. Men for all del – vil du nyte maten og folkelivet ute, er det god plass på uteserveringen. Og apropos musikk – når vi en sjelden gang skrur av musikken er det bare fordi andre står klare til å overta. Live fra scenen, enten det er New Orleans-takter fra Lørdagsjazzen eller sommerkonsertene på torvet. Jonas B. er et komplett trivselssenter i Kristiansand. God mat og drikke, glade servitører, helt spesielle lokaler – til og med et eget lite selskapslokale på mezzaninen, som kan få et høyst ordinært forretningsmøte til å bli en minnerik opplevelse. Velkommen til oss!
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Jonas B.
Et hyggelig spisested midt på torget i Kristiansand.
Muligens beste pizza i byen?
Også rikt utvalg av andre retter, og med endel spennende signaturretter.
Prøv gjerne Jonasfjøla.
Absolutt verdt et besøk.
Ok prisnivå.

Dato for besøk: september 2019
Takk, bj_rntrondt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (120)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 120 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2019

Treig servitør, feil bestillinger og pizza’n smakte ketchup.. eneste høydepunkter var når varmelampe skrudde seg på

Dato for besøk: juli 2019
3  Takk, Tommy H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019

jeg bestilte crispy kyllingsmørbrød og jordbær milkshake, deilig smørbrød med sprø kylling og godt med smeltet ost. Milkshaken var nydelig, både med biter av fersk og tørket jordbær, den må jeg absolutt ha igjen :) Har prøvd sjokoladeshaken før, den er også veldig god, litt mektigere selvsagt.

Jeg liker også veldig godt at det er halv porsjon til halv pris for barn, de fleste andre restauranter har bare pølser og lignende i barenporsjoner.

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Scandi000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2019 via mobile enheter

Vi bestilte hver vår pizza, jeg prøvde pizza’en med parmaskinke. Vi var begge svært fornøyd med pizzaen, både mengde og smak. Perfekt bunn.
Hyggelig betjening, som fulgte opp godt.
Kommer gjerne tilbake her.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Culptur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
851heleneg, Informasjonssjef på Jonas B. Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2019

Takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

Helt grei opplevelse, men dessverre ikke den helt store opplevelsen.
Spiste lunsj her, og fikk greie retter.
Er ikke ofte her dessverre, og blir nok etter dette en stund til neste gang også.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, tomaT6331ZR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jonas B. Kristiansand, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Jonas B. Kristiansand? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din