Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Midt på treet”
Anmeldelse av Jonas B. Kristiansand

Jonas B. Kristiansand
Vurdert som nr. 27 av 150 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 4 - USD 36
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Mye mer enn bare god mat og drikke! Hvis dere ikke helt har bestemt dere – italiensk eller amerikansk på menyen, da ligger løsningen hos oss – midt på torvet i Kristiansand. Hos Jonas B. får du det beste fra to verdener – pizza og pasta, men også mange andre spennende retter du kanskje ikke tenker på før du får dem presentert i menyen. Vel innenfor dørene vil du oppleve musikk og interiør fra et lite stykke utland. Men for all del – vil du nyte maten og folkelivet ute, er det god plass på uteserveringen. Og apropos musikk – når vi en sjelden gang skrur av musikken er det bare fordi andre står klare til å overta. Live fra scenen, enten det er New Orleans-takter fra Lørdagsjazzen eller sommerkonsertene på torvet. Jonas B. er et komplett trivselssenter i Kristiansand. God mat og drikke, glade servitører, helt spesielle lokaler – til og med et eget lite selskapslokale på mezzaninen, som kan få et høyst ordinært forretningsmøte til å bli en minnerik opplevelse. Velkommen til oss!
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Greit lunsjsted like ved domkirka. Servering både inne og ute - sistnevnte med varmelamper. Middels prisnivå, middels mat. Men det bør være mulig å servere varm mat samtidig til samtlige ved bordet.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, magnen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (141)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 141 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2020 via mobile enheter

Var innom Jonas B for å bestille pizza som jeg skulle ha med på hotellrommet. Pizzaen ble kjapt laget, og smakte helt ypperlig! En av de bedre jeg har spist. Betjening var hyggelig og imøtekommende. Kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Sinderella86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019

Familietur med barn og barnebarn.Et ypperlig sted for alle.Vi som var der fikk topp service.Det er et spise/drikkested med tre etg. hvor du selv kan få den atmospæren du ønsker. Rustikk omgivelse. Betjeningen synes vi var helt topp 9 personer i alt og her sammensatte betjeningen bord slik at vi kunne sitte samlet,helt topp.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Standarvisning
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Jonas B.
Et hyggelig spisested midt på torget i Kristiansand.
Muligens beste pizza i byen?
Også rikt utvalg av andre retter, og med endel spennende signaturretter.
Prøv gjerne Jonasfjøla.
Absolutt verdt et besøk.
Ok prisnivå.

Dato for besøk: september 2019
Takk, bj_rntrondt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019

Treig servitør, feil bestillinger og pizza’n smakte ketchup.. eneste høydepunkter var når varmelampe skrudde seg på

Dato for besøk: juli 2019
3  Takk, Tommy H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jonas B. Kristiansand, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Jonas B. Kristiansand? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din