God burger. Og deilige blåskjell. Restauranten ligger midt i Kristiansand sentrum. Med koselig uteplass.
36–40 av 166 anmeldelser
Nydelig burger, nydelig pizza og nydelig pecanpai. Litt lenge å vente på maten, men heldigvis verdt det. Også hyggelig betjening. Bør gjerne vaske/rydde litt på toalettene (selv om folk burde klare å etterlate det bedre etter bruk).
Greit lunsjsted like ved domkirka. Servering både inne og ute - sistnevnte med varmelamper. Middels prisnivå, middels mat. Men det bør være mulig å servere varm mat samtidig til samtlige ved bordet.
Var innom Jonas B for å bestille pizza som jeg skulle ha med på hotellrommet. Pizzaen ble kjapt laget, og smakte helt ypperlig! En av de bedre jeg har spist. Betjening var hyggelig og imøtekommende. Kommer gjerne tilbake
Familietur med barn og barnebarn.Et ypperlig sted for alle.Vi som var der fikk topp service.Det er et spise/drikkested med tre etg. hvor du selv kan få den atmospæren du ønsker. Rustikk omgivelse. Betjeningen synes vi var helt topp 9 personer i alt og her sammensatte betjeningen bord slik at vi kunne sitte samlet,helt topp.