“God mat, fint lokale og beliggenhet”
Anmeldelse av Jonas B. Kristiansand - STENGT

Jonas B. Kristiansand
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Mye mer enn bare god mat og drikke! Hvis dere ikke helt har bestemt dere – italiensk eller amerikansk på menyen, da ligger løsningen hos oss – midt på torvet i Kristiansand. Hos Jonas B. får du det beste fra to verdener – pizza og pasta, men også mange andre spennende retter du kanskje ikke tenker på før du får dem presentert i menyen. Vel innenfor dørene vil du oppleve musikk og interiør fra et lite stykke utland. Men for all del – vil du nyte maten og folkelivet ute, er det god plass på uteserveringen. Og apropos musikk – når vi en sjelden gang skrur av musikken er det bare fordi andre står klare til å overta. Live fra scenen, enten det er New Orleans-takter fra Lørdagsjazzen eller sommerkonsertene på torvet. Jonas B. er et komplett trivselssenter i Kristiansand. God mat og drikke, glade servitører, helt spesielle lokaler – til og med et eget lite selskapslokale på mezzaninen, som kan få et høyst ordinært forretningsmøte til å bli en minnerik opplevelse. Velkommen til oss!
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

God mat, fint lokale og beliggenhet og veldig god musikk. Vi bestilte bord og fikk veldig god plass med tanke på musikken. Vi prøvde»dirty fries»-Jonas fjøl, Calzone og blåmuggost burger. Nydelig anrettet, gode porsjoner og nydelig smak. Vi kommer tilbake

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, wenchew2015

Anmeldt 4. august 2020

3 forskjellige servitører som aldri spurte om vi var fornøyde eller ønsket noe mer. Vi måtte alltid ta kontakt selv.
Pizzaen hadde en grei bunn, men ellers var den svært middelmådig. Søt pizzasaus som minnet om ketchup, ikke spesielt god ost.
Til prisen man måtte betale, var dette ganske skuffende. Anbefales ikke, selv om desserten var innafor.
Det finnes mange bedre alternativer i Kristiansand.

Takk, ErikNorway1
Anmeldt 31. juli 2020

Deilig mat som kom fort (10-15min), og utrolig hyggelig og serviceinnstilt betjening. God og lett løsning med bestilling i app.

Takk, Christianemf
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Kusina og jeg skulle spise middag her. Måtte laste ned og logge inn i appen for å bestille. Forsåvidt helt greit, men dette medførte NULL oppmerksomhet fra servitørene under hele oppholdet. Ble ikke spurt om maten smakte, om vi manglet noe etc.
Maten var god. Kusina bestilte pizza - den var helt ok. Jeg bestilte glutenfri hamburger - syns den var god, men ble overrasket over hvor mye tillegg de tar på glutenfritt. Var nesten 50,- kr ekstra for glutenfri pizzabunn og nesten 40,- kr ekstra for glutenfritt hamburgerbrød.

2  Takk, Ailiskh
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

To voksne og en 13-åring. Ble møtt av en blid jente som visste oss til et bord ute.
På menyen på nett stod en burger som tenåringen ønsket, men denne var ikke lenger mulig å bestille.
Hun kom allikevel ut igjen og sa de hadde noen igjen og kunne få den allikevel.
Blid og hjelpsom og maten var god.

Takk, P568YQanneh

Reisende som så på Jonas B. Kristiansand, så også på