Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Særdeles hyggelig betjening.”

Fiskesalg AS Rett i garnet
Vurdert som nr. 49 av 153 Restauranter i Kristiansand
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering, Gatekjøkken
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Særdeles hyggelig betjening. Veldig koselig område som restauranten ligger i, og det er varmelamper og pledd slik at man ikke blir kald. Merk; Enkel meny, men ungdommene i huset syntes burgeren var nydelig. Vi voksne også fornøyde med maten vi valgte.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, KarinB841
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 155 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Nydeligste makrell måltid ever! God service. Vi er her tidt og ofte! Synd at det står her på trip advicer at restauranten er stengt nå- vi sitter her og den er åpen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 217_se_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

Vi var 2 som bestilte stekt makrell, og den var nydelig, selv om jeg skulle gjerne hatt en potet til og litt mer agurksalat. Servicen var ikke så bra som den burde, - en fortalte at det var hennes første dag på jobb, og det tok veldig lang tid å få maten. Men beliggenheten og gode tradisjonelle norske sjømat-retter om sommeren er bra!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Reisefølget bestilte aperol, øl og bryggas spritz samt nachochips med guacamole. Det tok over 10 minutter å få det servert: skitne dipskål og drinker uten kullsyre. Fikk alt på nytt og da var det litt mer futt i drinkene men dessverre smakte de mer vann. Dipskålene kom tilbake renERE. Det tok 10 minutter å få dette servert på nytt. Da servitøren leverte dette hadde hun sykt mye skitt under alle neglene hennes, vi var veldig glade for at vi ikke bestilte mat her.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, geoplav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

Restauranten er fint plassert på fiskebrygga med fine omgivelser. Me var to stk, begge bestilte laks med potetmos og grønnsaker. Den ene potetmos var kald, den andre litt lunken. Ellers ok smak på den. Fisken var fint tilberedt, litt lite smak. Grønnsakene var varierende - fra overkokt til brent. Service såg vi ikkje noko til. Eneste gang vi såg servitør var ved bestilling, levering av mat (som tok lang tid) og når vi skulle betale. Fikk aldri tilbud om påfyll av drikke selv om drikke var tomt ved servering av mat. Ut ifra høye priser forventa vi ein bedre fiskemiddag enn ein mindre god middag.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 87henriettee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fiskesalg AS Rett i garnet, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 
 

Har du vært i Fiskesalg AS Rett i garnet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din