Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Makrellen er fremdeles å anbefale”

Fiskesalg AS Rett i garnet
Vurdert som nr. 50 av 154 Restauranter i Kristiansand
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering, Gatekjøkken
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Makrellen er verd å vente på. 7 familiemedlemmer ble en utfordring for både personalet og oss. Perfekt tilberedt makrell i rikelige porsjoner var verdt ventetiden for å få bord. Det ble litt ekstra tid fordi 2 av porsjonene ble servert med et annet bord, men proff servitør ordnet opp.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, gelaogsaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 155 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020

Vi opplevde mange steder med utilstrekkelig antall servitører, køer og mangel på folk under korona-sommeren 2020. Her opplevde vi imidlertid det motsatte. En stor honnør til servitøren Olivia som med sitt humør, service og kunnskap om vin, gjorde avslutningen på kvelden svært vellykket

Dato for besøk: juli 2020
Takk, N5781RNmonicag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Særdeles hyggelig betjening. Veldig koselig område som restauranten ligger i, og det er varmelamper og pledd slik at man ikke blir kald. Merk; Enkel meny, men ungdommene i huset syntes burgeren var nydelig. Vi voksne også fornøyde med maten vi valgte.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, KarinB841
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Nydeligste makrell måltid ever! God service. Vi er her tidt og ofte! Synd at det står her på trip advicer at restauranten er stengt nå- vi sitter her og den er åpen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 217_se_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

Vi var 2 som bestilte stekt makrell, og den var nydelig, selv om jeg skulle gjerne hatt en potet til og litt mer agurksalat. Servicen var ikke så bra som den burde, - en fortalte at det var hennes første dag på jobb, og det tok veldig lang tid å få maten. Men beliggenheten og gode tradisjonelle norske sjømat-retter om sommeren er bra!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fiskesalg AS Rett i garnet, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 
 

Har du vært i Fiskesalg AS Rett i garnet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din