Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Strålende service”

Bakgården Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 15 av 154 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 12 - USD 30
Kjøkken: Spansk, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag
Beskrivelse: I avslappende omgivelser kan du nyte livfulle og spennende smaker til en rimelig penge. Vi kaller det #hverdagsgourmet. Besøk oss i Tollbodgata 5! Gode mat- og drikkeopplevelser er og har alltid vært en av våre største lidenskaper.
Anmeldt 19. september 2020

Fantastisk service!!! Alle som jobbet den kvelden var smilende og blide. Gode drinker og god service. Helt perfekt.

Dato for besøk: september 2020
    • Service
Takk, Mikael_Stavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (124)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 124 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2019 via mobile enheter

Dette er plassen å besøket hvis du er interessert i å treffe en betjening som virkelig vet hva de driver med. Engasjerte og kunnskapsrike, og deler gjerne det de vet.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, 804stiani
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

No description needed.. Viss du er glad i god drikke er dette plassen. Fantastisk dessert. Mye godt øl både på tapp og flaske. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 706andreasr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Her føler man seg alltid velkommen. Fantastisk atmosfære og dyktige bartendere - hit kommer jeg gjerne tilbake.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, _yvindp2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2019 via mobile enheter

Hadde tidenes beste gin tonic! Ingen tvil om at bartender Rebekka vet hva hun driver med! dette er byens beste drinker! Utrolig god service, og hyggelig bartender. Hun anbefalte, og lagde forskjellige gin tonic og tok seg tid til å forklare om ginen vi fikk og hva hun hadde brukt av tilbehør ☺️
Takk for det beste barbesøket vi har hatt Rebekka! Hadde alle utested hatt så flinke og engasjerte ansatte!

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, 914linns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wander08029271244, Eier på Bakgården Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2019

Hei og takk for super anmeldelse!
Ingen tvil om at Rebekka vet hva hun holder på med. Våre bartendere er i stadig utvikling og får frie tøyler til å utforske nye trender, delta i konkurranser og være på tå hev overfor våre gjester
Vi overbringer din takk og takker igjen for at du tok deg tid til å legge inn en anbefaling

Mvh Gudmund Pedersen
Eier

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakgården Bar & Restaurant, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Bakgården Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din