Spiste and, det va fantastisk smak. Anbefales på det sterkeste.
Kceite og fiskesuppen smakte upåklagelig.
Spiste and, det va fantastisk smak. Anbefales på det sterkeste.
Kceite og fiskesuppen smakte upåklagelig.
Ypperlig sjømat!
Vi bestilte skalldyrtallerkner og Moules Frites, alle var veldig fornøyde med maten og kan virkelig anbefale dette stedet. Prisen kan virke skremmende for noen (skalldyrtallerken kostet 399,- denne dagen), men vi var alle veldig fornøyde. 1700 for 2 skalldyrtallerkner, drink og en flaske hvitvin. Noe merkelig at det er to menyer/kjøkken, som avhenger om man sitter inne eller ute, og det går ikke an å reservere bord ute, så hvis du vil ha sjømat må man være heldige med å få bord ute.
På restauranten er det veldig koselig å sitte ute under overbygget når det regner. Maten er veldig god, men kelneren er litt sløve. Det virker som at de er mer opptatt av å være hyggelige og «korrekte» enn at det skal være effektivt. Bortsett fra det er det en bra restaurant og jeg anbefaler And-tartar.
Vi hadde booket bord på Sjøhuset og så frem til middag her. Anbefaler dere å booke et bord ved vindu. Hadde en forrett med kamskjell som smakte supergodt, etterfulgt av indrefilet av hjort med tilbehør. Smakte helt fantastisk og ta det servitøren anbefaler (Medium Minus) Kjøttet smeltet på tunga og alle smakene var fantastisk. Til dessert spiste jeg en sjokolade fondant med nydelig tilbehør. som også smakte supergodt. Ville gått hit en gang til, lett!!
Nydelig mat og fantastisk god service. Veldig stemningsfulle lokaler og fin beliggenhet. Anbefales på det sterkeste!