Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra”
Anmeldelse av Sjøhuset Restaurant

Sjøhuset Restaurant
Vurdert som nr. 10 av 153 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sjømat, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Sjøhuset Restaurant har iover 20 år vært en institusjon blant Kristiansands beste restauranter. Her serveres fisk og skalldyr av ypperste kvalitet, levende hummer- og med godt tilbud til kjøttelskere. Med et maritimt miljø og unik beliggenhet helt i havgapet ligger alt til rette for et minneverdig måltid. På uteserveringen kan man nyte en bedre middag eller slappe av med en forfriskning i aftensolen. Åpent (kjøkken) alle dager: 15.00-23.00. Uteservering fra april og åpent fra kl. 11.00 hver dag.
Anmeldt 3. august 2020

Veldig god mat, vi spiste fiskesuppe og blåskjell, god og vennlig betjening, fine lokaler - supert måltid

Dato for besøk: august 2020
Takk, henrietteelisabetha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (494)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 494 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Innom for en lunch i ferien, og satt ute hvor det var litt utsikt mot havna i Tvedestrand.
Bestilte pizza og «lun» nachos. Hvordan de kan kalle nachosen lun, forstod vi ikke da den virket som om den var tatt rett ut av posen og servert på et fat. Kunne kanskje vært varmet litt mer og for å gjøre litt mer ut av de 79,- så hadde det gjort seg med et par striper smeltet ost på toppen. Pizza var helt ok , positivt at det var godt med ost.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Lill-Karin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Familie på 5 som feiret bursdag. Vi spiste hjort, entrecote av kalv og kveite, og maten var aldeles utsøkt. God service var det også.

Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kurtis60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Spiste på Sjøhuset en tirsdag kveld. Ble godt tatt i mot, god og rask service, hyggelig atmosfære og god mat. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 94petterw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Spiste and, det va fantastisk smak. Anbefales på det sterkeste.
Kceite og fiskesuppen smakte upåklagelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, lelangfia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sjøhuset Restaurant, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Sjøhuset Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din