“Fint i solen, men dessverre så skuffet maten og litt til…”
Anmeldelse av Sjohuset Restaurant

Sjohuset Restaurant
Vurdert som nr. 10 av 207 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Sjømat, Grill
God for: Lokalt kjøkken, Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Sjøhuset Restaurant har iover 20 år vært en institusjon blant Kristiansands beste restauranter. Her serveres fisk og skalldyr av ypperste kvalitet, levende hummer- og med godt tilbud til kjøttelskere. Med et maritimt miljø og unik beliggenhet helt i havgapet ligger alt til rette for et minneverdig måltid. På uteserveringen kan man nyte en bedre middag eller slappe av med en forfriskning i aftensolen. Åpent (kjøkken) alle dager: 15.00-23.00. Uteservering fra april og åpent fra kl. 11.00 hver dag.
Anmeldt 15. juni 2023 via mobile enheter

Hyggelig møte med hovmester som blidt geleidet oss til ett ledig bord, vi valgte ett annet bord som ikke var noe problem. Det kom raskt en servitør som tok vår bestilling på Steinbitt. Maten kom raskt, nesten for raskt, da Steinbiten var dårlig varmebehandlet, men resten av tilbehøret var meget godt. Da vi ba om regningen kom det en servitør med en betalingsautomat, uten noen regning og oppsummering av hva vi hadde spist og drukket, beløpet stemte heller ikke og det var lagt til en stør CB øl som vi verken hadde bestilt eller drukket. Hadde nok litt en 4/5 med litt bedre mat og en regning med oversikt.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, JanPBR

Anmeldt 6. juni 2023 via mobile enheter

Restauranten ligger i sjøkanten i enden av byens gågate, rett ved Nupen anlegget, Kilden og Odderøya. Menyen inneholder mye sjømat. Vårt besøk var på sommeren og på en varm sommerkveld er stedet perfekt med kveldssol. Lokalet som er et gammelt hus, er stilfullt innredet i maritim stil. Betjeningen ytte god service. Prisnivået er middels høyt.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Erlend1973
Anmeldt 30. mai 2023 via mobile enheter

Gjensyn med klassen er alltid suksess, denne gangen var det full klaff. 20 gamle klassekamerater samlet på langbord, hvor vi bestilte mange forskjellige retter og drikke. Oppmerksomme og hyggelige servitører med humor, deilige retter ble servert nesten samtidig. En bragd, når det var deilig sjømat. Spesielt kan salaten med laks og ørret anbefales. Stor og mettende, spennende smaker og lekkert å se på. Deilig fiskesuppe med mye fisk og skalldyr, utmerket som tilbehør til husets tørre hvitvin😉

Dato for besøk: mai 2023
Takk, gelaogsaa
Anmeldt 30. mai 2023

Dette stedet passet oss utmerket. Bestilte oss 7-retters da vi ønsker å få en bedre opplevelse av maten, og ikke minst variert og nye spennende smaker. Dette stedet hadde alt. Maten var god, lokalet var helt fantastisk, og servitøren som vi hadde var i sin egen klasse. Han fortjener masse skryt. Kommer gjerne tilbake hit ved neste anledning vi er i Kristiansand.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, minacool
Anmeldt 28. april 2023 via mobile enheter

Lest tidligere anmeldelser og valgte dette stedet idag. Vi gikk for en 5 retters meny og må bare applaudere for en meget godt sammensatt meny og tilhørende vinpakke. Dette er faktisk noe av det beste vi har fått servert. Kom uanmeldt og fikk et flott bord i vinterhaven. Hyggelig og rask servering med god forklaring på både matretter og tilhørende fantastiske viner. Anbefales på det varmeste🤗

Dato for besøk: april 2023
Takk, Tom G

Reisende som så på Sjohuset Restaurant, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Sjohuset Restaurant? Del dine erfaringer!