Maten var grei og fint og vennlig personal. Men den største klagen er at båten vugger mye til og... les mer
Vår andre tur med katamaranen Fjord FSTR (faster...!) i slutten av august ble en trist nedtur fra... les mer
Vi spiste middag i kveldsbuffe restauranten, for det det meste var maten god. Eneste var at oksekjøttet var seigt, ellers veldig variert.
Turen Bergen - Hirtshals og Hirtshals - Bergen (med MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord) en fin tur om været er pent. Da kan man stå oppe på dekk (dekk 10). Et minus er at det ute på dekk kan røykes. Samtidig har man en lekeplass for barn på samme dekk, så da trekker det ned at man røyke like foran barna.
Maten og drikken i bufférestauranten smaker svært godt; husk matkupongene.
Corline har den beste båt fra Kristiansand hele året .God mat og drikke om bord.Taxfreen om bord er bra.
Tur/retur Bergen-Hirtshals fra fredag til søndag med Bergensfjord. Det startet veldig bra da min sønn på ni og jeg ble overrasket med at vi fikk utvendig lugar, noe som var en hyggelig oppgradering. Sengene var gode, det var lett å regulere temperaturen, det var lite bråk og vi sov godt begge nettene.
Vi hadde to frokostbuffeter og en middagsbuffet. Middagen hadde bra utvalg, men jeg savnet panert rødspette som jeg nesten forventet på en danskeferge. Frokosten var også grei. Ikke like bra som på hoteller som tar sin frokost seriøst, men absolutt en god start på dagen. At man kunne steike sine egne vafler falt godt i smak hos guttungen. Selv falt jeg for fristelsen begge dagene og avsluttet frokosten med litt for mye søtt bakverk. Men det tar jeg på min egen kappe.
Internettet fungerte overraskende bra. Men det er i dyreste laget å betale 400 kroner for det beste nettet frem og tilbake. For en niåring var det ikke veldig mye å finne på, så det ble å se en del på YouTube og denslags. Og da kjøpte vi det beste nettet.
Han hadde DFDS-turen i fjor ferskt i minne og ble litt skuffet over tilbudet om bord. På båten til København hadde de en avdeling med flere PlayStation-spillmaskiner, og det var en sosial innertier der han traff andre unger med samme interesse. På Bergensfjord er det lekerom, men det ble fort litt kjedelig. Det kan umulig være hverken veldig dyrt eller vanskelig å sette opp noen spillmaskiner for de litt store ungene. Det var f.eks. et "game room" med pengespillautomnater som stort sett stod helt tomt. Her kunne rederiet fokusert mer på hygge til de yngste i stedet for penger inn. Noe stor inntjening virket det uansett ikke å være i det rommet.
Men stort sett koste vi oss om bord!
Fruen og jeg reiste fra Bergen til Hirtshals med Stavangerfjord. Våre to Boston Terriere var i hundehotellet på dagtid.
Vi synes turen var fin. Middagen i a la carte likedan. Vi tar båten tilbake i Mars. Det var ikke veldig mange reisende ombord. Bildekket var veldig greit å kjøre ombord på.
Har reist med Fjordcat noen ganger. Selve båten er helt grei. Kan være en fordel å være litt sjøsterk hvis det er litt dårlig vær. Turen går veldig fort og ombord ig ilandkjøring forholdsvis effektivt. Litt knotete løsning på bildekk for å få utnyttet plassen, men besetningen virker proffesjonelle og effektive. Et billig og kjapt alternativ hvis man skal mellom Kristiansand og Hirtshals.