Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Elendig service i buffet-restaurant!

Jeg har cøliaki, så middagsbuffet og frokost var en trist affære. Jeg følte meg svært lite... les mer

Anmeldt 7. desember 2023
torhildc
Greit nok

Vi reiste på cuise med Stavangerfjord til Bergen fra Kristiansand. Vi hadde den beste... les mer

Anmeldt 13. august 2023
jippi j
,
Kristiansand, Norge
Les alle 243 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (243)
Filtrer anmeldelser
243 resultater
Vurdering fra reisende
61
56
42
25
59
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
61
56
42
25
59
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 243 anmeldelser
Anmeldt 24. april 2019

Turen Bergen - Hirtshals og Hirtshals - Bergen (med MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord) en fin tur om været er pent. Da kan man stå oppe på dekk (dekk 10). Et minus er at det ute på dekk kan røykes. Samtidig har man en lekeplass for barn på samme dekk, så da trekker det ned at man røyke like foran barna.

Maten og drikken i bufférestauranten smaker svært godt; husk matkupongene.

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, Øyvind G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. mars 2019 via mobile enheter

Corline har den beste båt fra Kristiansand hele året .God mat og drikke om bord.Taxfreen om bord er bra.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Morten D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. januar 2019

Tur/retur Bergen-Hirtshals fra fredag til søndag med Bergensfjord. Det startet veldig bra da min sønn på ni og jeg ble overrasket med at vi fikk utvendig lugar, noe som var en hyggelig oppgradering. Sengene var gode, det var lett å regulere temperaturen, det var lite bråk og vi sov godt begge nettene.

Vi hadde to frokostbuffeter og en middagsbuffet. Middagen hadde bra utvalg, men jeg savnet panert rødspette som jeg nesten forventet på en danskeferge. Frokosten var også grei. Ikke like bra som på hoteller som tar sin frokost seriøst, men absolutt en god start på dagen. At man kunne steike sine egne vafler falt godt i smak hos guttungen. Selv falt jeg for fristelsen begge dagene og avsluttet frokosten med litt for mye søtt bakverk. Men det tar jeg på min egen kappe.

Internettet fungerte overraskende bra. Men det er i dyreste laget å betale 400 kroner for det beste nettet frem og tilbake. For en niåring var det ikke veldig mye å finne på, så det ble å se en del på YouTube og denslags. Og da kjøpte vi det beste nettet.

Han hadde DFDS-turen i fjor ferskt i minne og ble litt skuffet over tilbudet om bord. På båten til København hadde de en avdeling med flere PlayStation-spillmaskiner, og det var en sosial innertier der han traff andre unger med samme interesse. På Bergensfjord er det lekerom, men det ble fort litt kjedelig. Det kan umulig være hverken veldig dyrt eller vanskelig å sette opp noen spillmaskiner for de litt store ungene. Det var f.eks. et "game room" med pengespillautomnater som stort sett stod helt tomt. Her kunne rederiet fokusert mer på hygge til de yngste i stedet for penger inn. Noe stor inntjening virket det uansett ikke å være i det rommet.

Men stort sett koste vi oss om bord!

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Leif55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. november 2018

Fruen og jeg reiste fra Bergen til Hirtshals med Stavangerfjord. Våre to Boston Terriere var i hundehotellet på dagtid.
Vi synes turen var fin. Middagen i a la carte likedan. Vi tar båten tilbake i Mars. Det var ikke veldig mange reisende ombord. Bildekket var veldig greit å kjøre ombord på.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, androx1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2018

Har reist med Fjordcat noen ganger. Selve båten er helt grei. Kan være en fordel å være litt sjøsterk hvis det er litt dårlig vær. Turen går veldig fort og ombord ig ilandkjøring forholdsvis effektivt. Litt knotete løsning på bildekk for å få utnyttet plassen, men besetningen virker proffesjonelle og effektive. Et billig og kjapt alternativ hvis man skal mellom Kristiansand og Hirtshals.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, TommyL755
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser