Se gjennom høydepunkter
I sum - en ok opplevelse

Grunnet flytting fra sør til sørvest, ble det denne gangen et nytt fergeselskap for oss... les mer

Anmeldt 27. juni 2024
Thom J K
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Elendig service i buffet-restaurant!

Jeg har cøliaki, så middagsbuffet og frokost var en trist affære. Jeg følte meg svært lite... les mer

Anmeldt 7. desember 2023
torhildc
Les alle 253 anmeldelsene

Anmeldt 1. mars 2022

Jeg er redd at kostnadene ikke varig stemte og det er kamp pris og deal man kan glede seg i denne fjordline båten.
Ekkelt med support som er elendig og kan dårlig kommunisere på norsk tydelig like som som andre alltid finne i tulle unnskyldning og gir feil vei å følge .
Har med bilde til gavekortet som ble lurt av dem og vil ikke erstatte mine penger eller utstede noe refusjon for jeg anbefaler at dere være oppmerksomme og ikke tro på dette selksapet takker andre tilbakemeldinger som lærte meg masse.
De som sitter å svarer over telefon synes er frekk og leke mot kundene og ses ut uprofesjonelle de leker med seg selv og med ild hufff...
I tillegg ble utvidet gavekort mitt med en falsk utløpsdato kom jeg på nettside og skal reservere en plass men tilslutt får jeg beskjed om at det nummeret er ugyldig .
Jeg ser ikke at dette selskapet skal forlenge å være del av verdikjeden og jeg ser kostnadene er ikke det samme hele tiden og plutselig det går opp forferdelig høyt..
Dumme og barnslige som tar telefonen og svarer og det arrogante og det vil ikke gi deg riktig hva du lurer på enn bare å tulle med deg som homofil reisende med ingen respekt over avtale eller finne på dumme unnskyldning!!
Jeg har alle meldingene dems på E-mail og jeg skal vente litt kan hende jeg anmelde dem til politi hvsi det skal fortsette å lyge sånt over mennesker og drive profitasje .
Ombord mellom sandefjord og strømstad kan du føle som du er i en smugling by i Strømstad og ikke noe koselige rundt ombord som vil bare tulle med andre nordmenn som skal ta en dagstur.
Ingen god fisk å spise i den båten enn å tape masse i alkohol og lokke med tilbuder og morsomme små jenter som du er i en bar i Russland ...
Jeg ser Ikke lenger gavekort erstattes og alltid det må de ble maskerte før du får etter evighet på nettet noe konkret svar.
Svin ansatter og dårligste opplevelse jeg hadde hatt fjordline er et konkurs båt og anbefaler ikke for singler og gruppereiser.
Glem det slaske service
UFFFFF

Dato for opplevelse: april 2021
Takk, Hamma M
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Vi hadde bestilt buffé fra Hirtshals til Risavika, men fikk bytte voucherne inn hos Grieg Restaurant som lå rett ved siden av.
Det så litt dyrt ut der, men da vi leste meny og pris valgte vi Grieg og personlig service.
Det var servitør Marcus som tok imot oss, en opplevelse i seg selv. Hyggelig, kunnskapsrik og veldig våken for våre behov.
Vi valgte 5 retters meny med vinpakke.
På kjøkkenet denne turen var kokken Klaus ansvarlig.
For en smaksopplevelse!!!!!
Vi har spist på mange både dyre og flotte restauranter rundt om i verden, men den opplevelsen av service, smak og tilhørende vin vi opplevde denne kvelden stod på ingen måte tilbake for noe annet vi har vært med på av gastronomiske opplevelser i inn- og utland.
På oss blir det Grieg neste gang - i alle fall hvis Marcus og Klaus er på vakt!

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 52Drugis
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Helt ubrukelig service og hjemmeside.
Skal endre billett og får ikke kontakt og det er ikke mulig å endre på hjemmesiden selvom de lover full flex.

Dato for opplevelse: august 2021
1  Takk, Navigator38980545982
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Har reist både Bergen-Hirtshals og Bergen-Stavanger denne måneden. Frokostbuffet ombord er å anbefale. Etter mange år på forskjellige hoteller, ligger Fjordline sin frokost langt foran både når det gjelder utvalg og kvalitet. De ansattes takling av Covid19 var både smidig og sikker både på Bergensfjord og Stavangerfjord. Hvis noe skal nevnes på minussiden må det være Fjordline sin bruk av musikk over høyttalerne hele tiden. Hard rock er ikke taffelmusikk! Stor takk til de ansatte på begge båtene - dere gjorde turen til en hyggelig opplevelse. 👌

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, asbj_rnkr0gen_sb
Anmeldt 14. juli 2020

Maten var grei og fint og vennlig personal. Men den største klagen er at båten vugger mye til og med i relativt rolig vær og for den lett sjøsyke personen er fergen ikke til å anbefale.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, H8289NAanonym