Grunnet flytting fra sør til sørvest, ble det denne gangen et nytt fergeselskap for oss... les mer
Jeg har cøliaki, så middagsbuffet og frokost var en trist affære. Jeg følte meg svært lite... les mer
Et absolutt elendig selskap som setter profitt høyere enn sine kunders vellvære. Varslet plutselig endret avgangstid samme dag som avreise. Forsinkelser 2,5 time ved hjemreise. Maten som de selger ombord i Starbucks kafeen , deriblandt sandwich og muffinsen er av elendig kvalitet og overpriset ekkel ostesmørje med gammel pesto. Ingen spyposer eller servietter eller avfallsbøtte. Helt grusomt ved bølger.
Overfarten oppfylte de fleste forventninger. Hyggelig betjening, greie lugarer og god service. Fordi at mange passasjerer ville være ute på dekk i det flotte solskinns været ble sitteplassene ute på dekk fort opptatt. Det kunne vært flere sittestoler og gjerne også solstoler.
Reisen Stavanger-Hirtshals i liggestol i 11 timer en forferrdelig opplevelse.. Ungdommer som bråket, spiste og sov overalt på gulvene. Dører som slo. Snorking og prat. Ikke noe godt grunnlag for 8 timers biltur sørover i Europa. Aldri mer!
Fort, rimelig og hyggelig tur. Flott med buffet og utsikt fra lounge- området. Maten smakte godt, og det var avslappende å sitte der i gode stoler og se utover sjøen. Vennlig og oppmerksom personale. Dagens rett fra disken utenfor loungen på turen tilbake likte vi ikke så godt.
I Kristiansand forstod vi ikke helt hvor vi skulle vente eller når det var våres tur med ombordstigning da Colourline ghesrene var tilstede på samme sted vi var. Da vi fant ut at vi hadde mistet sjekk inn var det egentlug allerede stengt. Personale i Kristiansand gjorde, sitt ytterste for å kunne hjelpe oss, og vi ble med på fergen i siste liten. Det var veldig bra jobba. Litt uoversiktlig ventesituasjon i Kristiansand altså, fant vi. Eller om norsken min den dagen ikke var helt på topp og jeg misforstod.
Vår andre tur med katamaranen Fjord FSTR (faster...!) i slutten av august ble en trist nedtur fra forrige besøk i påsken. Dersom man er fornøyd med mat og service på linje med det man kan forvente på et alminnelig ekspresstog, er dette tingen og konseptet er vellykket. Men kun når hovedproduktet, TID, fungerer 100%.
Her var det informert om "tekniske problemer" og skipet brukte 45 min. lenger tid enn oppgitt i tillegg til vel 1,5 timers forsinkelse. Da er ikke denne båten et godt sted å være for noen. Overgang til kafé med bestilling på tavle (svært lite og traust utvalg), en kjedelig og vare-tom taxfree, nesten ikke synlig betjening og TV-skjermer som dytter i oss et par, tre reklamesnutter på rundgang gir ikke mersmak. Sist benyttet vi loungen mot et tillegg, det gir en beskjeden oppgradering, rent komfortmessig, men totalopplevelsen blir bare bra om skipet holder tiden.
Ved forsinkelse fungerer ikke bestillingsappen og informerer i stedet om en pris på kr. 145,- for tlf. henvendelse. Alt i alt på kanten av en forferdelig totalopplevelse.
Hadde bestillt overfart fra Hirtshals til Kristiansand den 5.8 kl 1700 med plass i loungen med enkel buffet.
Båten var 2 timer forsinket pga tekniske problemer. Det er greit nok , det kan ingen hjelpe for.
Men at betjeningen er direkte dritsure itilegg til at det ikke var tilgjengelige rene tallerken og servietter er helt uhørt.
De gadd ikke engang å fylle på mat i buffeten.
Dette er under en hver kritikk synes jeg