Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kinamat.”
Anmeldelse av Sakura Kina Restaurant

Sakura Kina Restaurant
Vurdert som nr. 87 av 154 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020

Kinamat er ikke kun for kinesere, men i denne Restaurant vil selv den mest kritiske kineser få hjemlengsel etter mammas kjøttgryter. Anbefales på det varmeste.Høflig og kunskapsrik betjening.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Knudegaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 31 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte buffé og ventet 30 minutter uten at det kom noe mer mat. Det eneste de fylte på i løpet av den timen vi spiste der var vårruller, fritert blekksprut, fritert scampi og noe som ligg et på grillspyd. Ellers var 8-10 av rettene helt tomme som vist på bildene.
Jeg endte opp med å spise meg mett på vårruller, scampi, ris og og iskrem.

Når jeg skulle betale, kommenterte jeg at det nesten var tomt i bufféen, men da sa de bare at de fylte på scampi, vårruller og blekksprut.
Når jeg sa at 3-4 retter ikke var en ordentlig buffé, så sa den ansatte; "Men du ble jo mett!?"
Virkerlig??! Jeg kunne blitt mett på en McDonalds burger også, men nå var det jo å kose meg med kinamat jeg ville. Ikke bare å "bli mett".

Istedenfor å beklage og eventuelt gi en rabatt så påsto betjeningen at det var nok mat i bufféen. Dårlig kundebehandling. Maten var også veldig tørr og kjedelig siden det ikke var noen sauser eller retter med saus i bufféen.

Det beste jeg spiste her var desserten. Iskrem, for for øvrig smakte som Hennig Olsen's Tricolor...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, knutdaniel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019

Her har vi vært mange ganger.
Med familien, venner og kolleger.
Stedet er rent og pent med svært hyggelig personal.
Føler seg velkommen og yter god service.
Her er vi med voksne og barn.
God mat, godt utvalg og gode dessert muligheter.
Noe for en hver
Gleder oss til igjen ut å spise i dag nå som avslutning på sommerferien er slutt for noen.
Prisen er også svært gunstig kr 210 for voksen og kr 110 for barna.
ANBEFALES

Odd Roar Zeiffert.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Roald Z
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019

mye og god mat også med buffet :) flott betjening. prisen her er også på det fornuftige plan så absolutt verd et besøk

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, nikolai n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2019

Bra beliggenhet ved Sørlandsparken og parkering rett utenfor restauranten.

Bestilte vårrull og stekt ris som kom rimelig raskt og samtidig.
Maten smakte godt og det var en rikelig porsjon.

Restauranten var hyggelig, det var rent og pent og service på norsk gjennomsnittlig nivå : vennlig, smilende, uten mas og annen oppfølging.

Kommer gjerne tilbake hit for å teste andre retter.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, TorArneM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sakura Kina Restaurant, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Sakura Kina Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din