Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nektet bord fordi vi "bare" skulle ha kaffe”
Anmeldelse av Dampbageriet

Dampbageriet
Vurdert som nr. 40 av 155 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. september 2020

Fra tidligere besøk vil jeg si at mat og kaffe her er ypperlig, men i dag da jeg skulle bestille et bord for en avslutning med mine studenter fikk jeg beskjed om at dette ikke var mulig. Jeg ble spurt om vi ville bestille mat/kaker, og jeg sa at vi primært skulle møtes over kaffe. Da fikk jeg svar på at dette ikke kunne gjennomføres mtp. smittevern. Greit nok. I meldingen ble det likevel presisert at jeg burde prøve en annen cafè og heller si at vi skal bestille mye, og ikke bare så lite som kaffe, med et blunkefjes på slutten. Her var det tydeligvis ikke plass til oss på grunn av at vi "bare" hadde planlagt å kjøpe kaffe. Dette ga meg en skikkelig drittfølelse og gir et grådig inntrykk av stedet. Sykt at det ikke skal være plass til alle og at booking kun er mulig hvis man gir inntrykk at man har en viss størrelse på lommeboka.

Dato for besøk: august 2020
    • Service
    • Mat
Takk, Fiola96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 36 anmeldelser

Anmeldt 21. oktober 2019 via mobile enheter

Man må vite om dette konditoriet som ligger i byens hovedgate. Egner seg for folk i alle aldersgrupper. Man kan også kjøpe godt brød her.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2019 via mobile enheter

Her var det kjempekoselig. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Flotte lokaler. Gode og delikate kaker. Anbefales!

Dato for besøk: september 2019
Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Deilig frokost og god kundebehandling. Ferske og gode bakevarer. Spesielt flott at bakeriet åpner kl. 07.00.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, sisselandread
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

God kaffe og service. Det jeg reagerer på er utstrakt bruk av plastkopper for kundene som sitter inne på kafeen.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, markrayen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dampbageriet, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Dampbageriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din