Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig fiskesuppe Lunch”
Anmeldelse av Smak av Norge

Smak av Norge
Vurdert som nr. 71 av 164 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 119 - USD 360
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. september 2021

Dette er faktisk den dårligste fiskesuppa jeg har spist.
Var på lunch med min mor i dag og vi skulle kose oss sammen .
Suppen var så dårlig i smak at vi tok 4-5 ss hver
Smakte maizena og melk, fikk en liten fiske bit med fiskebein. Gikk fra maten. Klagde da vi skulle betale, betalte 1 suppe til 139,- og en gratis. Trist opplevelse.

Dato for besøk: september 2021
Takk, margareths400
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (82)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 82 anmeldelser

Anmeldt 3. desember 2020 via mobile enheter

Dronningen Cafe og Restaurant er nyoppusset. Lokalene er flotte og oppleves mer moderne enn tidligere. Menyen består fortsatt av tradisjonelle retter. Jeg opplevde god service. Prisene er litt over middels.

Dato for besøk: desember 2020
2  Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mars 2019

Deilig Lørdag kveld med streetfood plate, og ei flaske rødvin. Hyggelig servitører, og deilig mat! Spesielt tommel opp for søtpotetfries. Spareribs var også blant favorittene, sammen med vårrull, og sliders. Jummy!

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, CecilieLeidland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. februar 2019 via mobile enheter

Vi bestilte bord til 8. Lokalene er pusset opp og ser mye bedre ut siden vi var sist der. Vennlig personale, fint atmosfære. Ekstra pluss til vin anbefaling.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, vladimirm161
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2018

Spennede meny med "Street-food" og mange spennende småretter å velge mellom, slik at man sette sammen egen tallerken. Vi var 2 pers. og bestilte uilke retter. Gode og varierte smaker, men maten var ikke mere enn lunken da maten kom på bordet(kun en av 8 retter var varm). Tenkte at dette var ny meny, men ser at det foreligger anmeldelse fra i vår, så da bør kokken ha trening i å få alt varmt ut til gjestene. Det tok lang tid å få ut maten og vi så at noen retter sto ferdige på disken mens de andre ble laget. Restauranten var langt under halvfull. Klart forbedringspotensiale.

Dato for besøk: august 2018
    • Service
    • Mat
Takk, hertzeid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Smak av Norge, så også på

 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Smak av Norge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.