Q42 i Kristiansand byr på en flott arkitektur, atmosfære og god mat! Utvalget på både kaffebar og restaurant er bra, og konferanseanlegget har teknologi i særklasse. De ansatte er trivelige og imøtekommende, så alt i alt en veldig god opplevelse 👌🏼
Dato for oppholdet: juli 2018
Spør Kimceptum om Hotel Q42
Takk, Kimceptum
Nydelig arkitektur og gjennomført design. Hotellet ligger midt i et veikryss, og dessverre litt langt fra handlegater og kulturopplevelser i andre enden av sentrum. Ikke betjent resepsjon gjorde ankomsten litt tungvindt. Etter innsjekk måtte vi ut i gaten for å finne en annen inngang til rommene. Frokosten var litt kjedelig, men inneholdt forsåvidt det nødvendigste. Stort rom. Deilig seng og delikat og stort bad.
Dato for oppholdet: april 2018
Spør Inge E om Hotel Q42
1 Takk, Inge E
Fint hotell. Kjempebra rom. God service av personalet når jeg ann kom hotellet. Ringte dagen før å spør om når jeg kom siden dem ikke har folk i resepsjonen hele tiden. Var ikke noe problem siden jeg kom når det var folk der. Skal nok bruke dem igjen
Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste alene
Spør loyd2013 om Hotel Q42
Takk, loyd2013
Therese W, Resepsjonssjef på Hotel Q42, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2017
Kjære gjest - tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er godt fornøyd med vårt personale og hotellrommene våre. Vi håper vi kan ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning! Mvh Team Q42/Therese
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Uproft fra ende til annen!! Fra bestilling til innsjekk til feil pris til overbooking til frokost til nøkkelkort som ikke virker til dør som ikke ville åpnes til at vi måtte ta inn på naborommet....går det an!???
Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør GudrunSL om Hotel Q42
4 Takk, GudrunSL
linnf2017, Resepsjonssjef på Hotel Q42, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2017
Kjære Gudrun. Takk for din tilbakemelding. Vi er fryktelig lei oss for at ikke vi klarte å gi deg en god opplevelse ved deres opphold. Dette er absolutt ikke noe vi ønsker at våre gjester skal oppleve og vi skal gjøre vårt ytterste for å forbedre oss på alle punkter.
Hvis ikke du allerede har vært i kontakt med oss vedrørende en kompensasjon håper jeg du vil ta kontakt med oss på tlf 38044000 (ukedager kl. 9-15). Mvh Team Q42/Linn
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Q42 overrasket meg svært positivt. Rommet var både stort, nytt og pent innredet, og i tillegg til dette, har hotellet en sentral beliggenhet og en hyggelig og hjelpsom betjening. Jeg kommer i alle fall til å anbefale dette hotellet til venner hvis de noengang befinner seg i Kristiansand (og kommer gjerne tilbake selv).
Dato for oppholdet: august 2017
Spør Cel1901 om Hotel Q42
Takk, Cel1901
linnf2017, Resepsjonssjef på Hotel Q42, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2017
Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Du er hjertelig velkommen tilbake! Hilsen oss i Team Q42