Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
ZenHotels.com
FindHotel
StayForLong
Destinia.com
Expedia.com
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Vurdering fra reisende
13
12
1
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
12
1
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 29 anmeldelser
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Q42 i Kristiansand byr på en flott arkitektur, atmosfære og god mat!
Utvalget på både kaffebar og restaurant er bra, og konferanseanlegget har teknologi i særklasse. De ansatte er trivelige og imøtekommende, så alt i alt en veldig god opplevelse

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kimceptum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2018 via mobile enheter

Nydelig arkitektur og gjennomført design. Hotellet ligger midt i et veikryss, og dessverre litt langt fra handlegater og kulturopplevelser i andre enden av sentrum. Ikke betjent resepsjon gjorde ankomsten litt tungvindt. Etter innsjekk måtte vi ut i gaten for å finne en annen inngang til rommene. Frokosten var litt kjedelig, men inneholdt forsåvidt det nødvendigste. Stort rom. Deilig seng og delikat og stort bad.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Inge E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2017 via mobile enheter

Fint hotell. Kjempebra rom. God service av personalet når jeg ann kom hotellet. Ringte dagen før å spør om når jeg kom siden dem ikke har folk i resepsjonen hele tiden. Var ikke noe problem siden jeg kom når det var folk der. Skal nok bruke dem igjen

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste alene
Takk, loyd2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Therese W, Resepsjonssjef på Hotel Q42, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2017

Kjære gjest - tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er godt fornøyd med vårt personale og hotellrommene våre. Vi håper vi kan ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning! Mvh Team Q42/Therese

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2017 via mobile enheter

Uproft fra ende til annen!! Fra bestilling til innsjekk til feil pris til overbooking til frokost til nøkkelkort som ikke virker til dør som ikke ville åpnes til at vi måtte ta inn på naborommet....går det an!???

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
4  Takk, GudrunSL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
linnf2017, Resepsjonssjef på Hotel Q42, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2017

Kjære Gudrun.
Takk for din tilbakemelding. Vi er fryktelig lei oss for at ikke vi klarte å gi deg en god opplevelse ved deres opphold. Dette er absolutt ikke noe vi ønsker at våre gjester skal oppleve og vi skal gjøre vårt ytterste for å forbedre oss på alle punkter.

Hvis ikke du allerede har vært i kontakt med oss vedrørende en kompensasjon håper jeg du vil ta kontakt med oss på tlf 38044000 (ukedager kl. 9-15).
Mvh Team Q42/Linn


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2017 via mobile enheter

Q42 overrasket meg svært positivt. Rommet var både stort, nytt og pent innredet, og i tillegg til dette, har hotellet en sentral beliggenhet og en hyggelig og hjelpsom betjening. Jeg kommer i alle fall til å anbefale dette hotellet til venner hvis de noengang befinner seg i Kristiansand (og kommer gjerne tilbake selv).

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Cel1901
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
linnf2017, Resepsjonssjef på Hotel Q42, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2017

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Du er hjertelig velkommen tilbake!
Hilsen oss i Team Q42

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser