Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spis for 100kr uken 2018”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 4 av 153 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 40
Beskrivelse: Den italienske restauranten La Famiglia ligger i Børsparken, rett ved Clarion Hotel Ernst. La Famiglia er en familiedrevet, folkelig, raus og autentisk italiensk restaurant - som serverer og sjarmerer Kristiansands kvinner og menn med ekte hjemmelaget mat. De siste årene har vi som matturister reist Italia rundt og spist på alt fra lokale pizzeria til nymoderne italienske gourmetrestauranter. Og det som for oss i begynnelsen bare var steinovnsbakt pizza og hjemmelaget pasta endret seg raskt til en dyp kjærlighet for den italienske matkulturen: Raushet, enkel-het og ærlighet. I den nye italienske restauranten i Børsparken er det nettopp dette vi ønsker å gjenskape. En enkel familierestaurant med fokus på hyggelig stemning, raus betjening og selvfølgelig utsøkt mat. Vi kaller det ekte italiensk sjarm! Lokalitetene kan by på selskap til flere titalls personer, små grupper eller romantisk middag for to.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Den italienske restauranten La Famiglia ligger i Børsparken, rett ved Clarion Hotel Ernst. La Famiglia er en familiedrevet, folkelig, raus og autentisk italiensk restaurant - som serverer og sjarmerer Kristiansands kvinner og menn med ekte hjemmelaget mat. De siste årene har vi som matturister reist Italia rundt og spist på alt fra lokale pizzeria til nymoderne italienske gourmetrestauranter. Og det som for oss i begynnelsen bare var steinovnsbakt pizza og hjemmelaget pasta endret seg raskt til en dyp kjærlighet for den italienske matkulturen: Raushet, enkel-het og ærlighet. I den nye italienske restauranten i Børsparken er det nettopp dette vi ønsker å gjenskape. En enkel familierestaurant med fokus på hyggelig stemning, raus betjening og selvfølgelig utsøkt mat. Vi kaller det ekte italiensk sjarm! Lokalitetene kan by på selskap til flere titalls personer, små grupper eller romantisk middag for to.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Her hadde de en enkel meny, med veldig små posjoner. Det ble ikke opplyst om allergener på menyen, noe som er å forvente. Meget skuffet når vi informerte om allergener, og likevel fikk vi en dessert som inneholdt akkurat dette allergenet. Det viste at de ikke var veldig tilpasningsdyktige. Selve hovedretten var god. Selv om porsjonene var under det som er å forvente. Men hva kan man vel forvente under en slik uke...

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 358magnusm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AndreHjort, Eier på La Famiglia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. januar 2019

Godt nytt år, Magnus.

At La Famiglia skal starte dette nye året med en slik tilbakemelding var noe helt annet en vi håpet på - men vi setter likevel pris på at du har brukt tid på å legge igjen en anmeldelse her på TripAdvisor.
Det du skriver her gir oss derimot en følelse at denne tilbakemeldingen egentlig skulle vært lagt inn på et annet spisested?

Begrunnelsen for denne mistanken er at:

- Porsjonene har helt siden La Famiglia åpnet dørene 1. februar 2017 vært store - selv også under arrangement som Spis for 100-uka. Leser du gjennom andre anmeldelser her og på restaurantens Facebook-side har vi utelukkende kun fått gode tilbakemeldinger på at rettene er mer en store nok. God og stor porsjon vil også være tilfelle under årets matfestival som finner sted allerede om en måned - i begynnelsen av februar 2019.

- Menyene har helt siden La Famiglia åpnet dørene 1. februar 2017 vært opplyst med ALLE allergener - selv på spesielle dager/arrangement hvor det har vært en egen meny som blant annet 17. mai og den overnevnte uken - har allergenene alltid kommet tydelig frem. Dessuten har Mattilsynet vært på flere besøk hos oss under disse to driftsårene - hvor allergenemerking er noe de har sjekket hver gang - og gitt oss full score på! Allergenemerking er ikke altså bare noe du som gjest skal forvente, men er også et krav fra Mattilsynet. Hadde vi ikke hatt det på plass hadde ikke Mattilsynet gitt oss tillatelse og «smiley» på hvert eneste tilsyn. Uten at det er et krav er også allergener en del av menyen vår på nett, som er å finne her: www.lafa.no/meny

Hvis det er tilfelle at du har besøkt La Famiglia og opplevd dette, så er vi selvsagt veldig lei oss, men vi kan likevel ikke helt forstå at det faktisk er slik.

Vi setter pris på om du sender oss en mer utfyllende forklaring via andre@lafa.no - slik at vi kan finne ut hva som har skjedd her. Under en videre korrespondanse kan menyen som var i bruk i februar 2018 sendes deg. Den (og alle andre som noensinne har vært i bruk) viser tydelig merking av alle allergener.

Hører gjerne fra deg, og nok en gang: godt nytt år!

Mvh
André
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (487)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

158162 av 488 anmeldelser

Anmeldt 10. desember 2018

Vi var her på julebord og fikk servert en super mør svineskank.Hyggelig servitører og flott atmosfære

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Ottopedersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Vi hadde lammecarré og pizza. Snakker om skjult perle - aldri smakt på maken til lam. Helt fantastisk. Ikke dyrt og en eksplosjon av gode smaker. Anbefalt!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, JFPJAH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Vi har vært her før på spis for 100, stor porsjon, god mat og kjempe hyggelig betjening. Nå var vi her på julebord og maten var utsøkt, for en fantastisk mør og god indrefilet og panacottaen med skogsbær var upåklagelig, det samme med servicen, kjempe hyggelige og behjelpelige. Kan absolutt anbefales

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, HeiStra91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018

Her er det ypperlig service og deilig mat fra vi kommer og til vi drar. Vi kom uten bordbestilling, kanskje liitt vågalt på en lørdag, men siden vi var tidlig ute gikk det greit. Og restauranten innfrir som alltid. Biffen som 2 av oss bestillte var noe av det beste vi har fått i denne byen, i alle fall. Og de 2 andre rettene var også gode. Hyggelige servitører er med på å gjøre helheten og vi sier her som vi sa der: vi kommer tilbake.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din