Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 3 av 168 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 13 - USD 35
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Meget god opplevelse. Maten var nydelig, servicen enda bedre. Bestilte lammecarré, var perfekt stekt med godt tilbehør. Frister definitivt til gjentagelse.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, RobinB1587
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AndreHjort, Eier på La Famiglia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Robin: denne tilbakemeldingen gjorde dagen vår! Tusen takk
Lammecarrén er en av våre mestselgende hovedretter og vi elsker å servere den. Takk for at du valgte oss og at du tok deg tid til å legge igjen denne flotte beskrivelsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (571)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

232236 av 571 anmeldelser

Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig god hovedrett og dessert! Servicen var kjempe bra og skal absolutt anbefale denne restauranten videre :)

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Karenhasdri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AndreHjort, Eier på La Famiglia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2019

Hei igjen, Karen! Takk for at du valgte å feire bursdagen din hos oss
Og tusen takk for denne flotte beskrivelsen av La Famiglia. Det setter vi ufattelig pris på! Du er hjertelig velkommen tilbake, dørene er åpne hver eneste dag!

Nok en gang: gratulerer med dagen!

Mvh
André
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Her hadde de en enkel meny, med veldig små posjoner. Det ble ikke opplyst om allergener på menyen, noe som er å forvente. Meget skuffet når vi informerte om allergener, og likevel fikk vi en dessert som inneholdt akkurat dette allergenet. Det viste at de ikke var veldig tilpasningsdyktige. Selve hovedretten var god. Selv om porsjonene var under det som er å forvente. Men hva kan man vel forvente under en slik uke...

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 358magnusm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AndreHjort, Eier på La Famiglia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. januar 2019

Godt nytt år, Magnus.

At La Famiglia skal starte dette nye året med en slik tilbakemelding var noe helt annet en vi håpet på - men vi setter likevel pris på at du har brukt tid på å legge igjen en anmeldelse her på TripAdvisor.
Det du skriver her gir oss derimot en følelse at denne tilbakemeldingen egentlig skulle vært lagt inn på et annet spisested?

Begrunnelsen for denne mistanken er at:

- Porsjonene har helt siden La Famiglia åpnet dørene 1. februar 2017 vært store - selv også under arrangement som Spis for 100-uka. Leser du gjennom andre anmeldelser her og på restaurantens Facebook-side har vi utelukkende kun fått gode tilbakemeldinger på at rettene er mer en store nok. God og stor porsjon vil også være tilfelle under årets matfestival som finner sted allerede om en måned - i begynnelsen av februar 2019.

- Menyene har helt siden La Famiglia åpnet dørene 1. februar 2017 vært opplyst med ALLE allergener - selv på spesielle dager/arrangement hvor det har vært en egen meny som blant annet 17. mai og den overnevnte uken - har allergenene alltid kommet tydelig frem. Dessuten har Mattilsynet vært på flere besøk hos oss under disse to driftsårene - hvor allergenemerking er noe de har sjekket hver gang - og gitt oss full score på! Allergenemerking er ikke altså bare noe du som gjest skal forvente, men er også et krav fra Mattilsynet. Hadde vi ikke hatt det på plass hadde ikke Mattilsynet gitt oss tillatelse og «smiley» på hvert eneste tilsyn. Uten at det er et krav er også allergener en del av menyen vår på nett, som er å finne her: www.lafa.no/meny

Hvis det er tilfelle at du har besøkt La Famiglia og opplevd dette, så er vi selvsagt veldig lei oss, men vi kan likevel ikke helt forstå at det faktisk er slik.

Vi setter pris på om du sender oss en mer utfyllende forklaring via andre@lafa.no - slik at vi kan finne ut hva som har skjedd her. Under en videre korrespondanse kan menyen som var i bruk i februar 2018 sendes deg. Den (og alle andre som noensinne har vært i bruk) viser tydelig merking av alle allergener.

Hører gjerne fra deg, og nok en gang: godt nytt år!

Mvh
André
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Vi var her på julebord og fikk servert en super mør svineskank.Hyggelig servitører og flott atmosfære

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Ottopedersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Vi hadde lammecarré og pizza. Snakker om skjult perle - aldri smakt på maken til lam. Helt fantastisk. Ikke dyrt og en eksplosjon av gode smaker. Anbefalt!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, JFPJAH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.