Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempe god pizza”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 4 av 164 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 32
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe god pizza, super service og hyggelig personal. Vært her flere ganger mens vi har vært i Kristiansand.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AlexandraEikeskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (558)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

155159 av 558 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fremdeles Kristiansands beste pizza. Det er trist om du velger å ikke besøke La Famiglia. Veldig hyggelig vertskap. Tilstede, akkurat passe frempå. Vi hadde kjærestemiddag. Stedet fungerer like godt til kompis-, venne-, familie- eller businessmiddag.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, gunnar73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelige servitører som serverte grei pizza. Topp at jeg fikk byttet ut parmesan med pinjekjerner uten tillegg i prisen. Pizzaen kunne godt ha vært stekt et par minutter lengre slik at skorpa på min pizza hadde blitt sprø og skorpa på min manns innbakte pizza hadde blitt gjennomstekt(den var deigete).

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Booket bord på forhånd, noe som var lurt da større grupper ikke fikk komme på drop-in pga det var fullt. Tok litt tid før vi fikk maten, men servitøren gjorde sitt ytterste for å rette opp inntrykket - og det klarte han. Den som var mest utålmodig var 3-åringen, men til og med
det var glemt da hun fikk is på huset som takk for tålmodigheten. God mat, god stemning - veldig hyggelig!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, jannel333
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Ventet ganske lenge og jeg bestilte calzone uten sopp men fikk sopp alikavel. Klagde til kelneren men fikk beskjed om at de lager all grønnsaker sammen så det kan hende at det skjer. Ikke særlig god service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Maps718400
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.