Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alt du trenger”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 5 av 164 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 32
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Trivelige, rene lokaler, hyggelig betjening og god mat.
Alt du trenger for et hyggelig besøk.

Det ble kommentert blant selskapet at dette bl.a. var den beste pizzabunnen han hadde smakt.
Anbefales av 4 voksne og 2 barn.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 6523Trond
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (558)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

144148 av 558 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

God italiensk mat i trivelig miljø. Pizzaen og carbonaraen var veldig god. Anbefales for hele familien!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Knut B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi fulgte råd på TripAdvisor og ble ikke skuffetSuper hyggelig og effektiv betjening, nydelig matHvis du er ute etter superb Italiensk pizza er dette stedet! Vi spiste Calbrese (litt sterk) og en fantastisk Piemontese (trøffel). Vi gir La Famigolia full score og våre beste anbefalinger

Dato for besøk: juli 2020
Takk, RoyT1047
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Bra mat og fin italiensk meny. Vi spiste mye forskjellig og alt var veldig godt. Ligger veldig sentralt. Hyggelig lokale og hyggelige ansatte.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, John_M_B_L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og god service. Både pastarettene og pizza’en vi spiste imponerte! Anbefaler å ta middagen her!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 326stineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.