“Ingen pris”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 4 av 207 Restauranter i Kristiansand
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Overpriset pizza. Små pizzaer med store kanter..(kantene var gode de altså.. Men dyrt brød..) dvs lite fyll. Smaken var sånn midt på treet, men skuffende til den prisen. Servicen var vel helt ok, og vi fikk maten fort. Forferdelig musikk på anlegget..hørtes ut som noen som øvde på pianoskalaer.. Får ingen pris av oss.. 😊

Takk, Hedisarna

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

En av de beste italienske pizzaer vi har smakt utenfor Italia! Barna spiste en utrolig god Carbonara. Betjeningen er i øverste klasse ift. service

1  Takk, sriis
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi var en storfamilie som spiste middag her etter en lang dag i dyreparken. Maten kom raskt, god service. Tegnesaker og is til barna. God pizza og pastaretter.

1  Takk, 365anettel
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Virkelig god pizza. Pizza med trøffelsalami var virkelig en slager. Samme med barnepizza til datteren min. Aldri sett henne spise så mye før. Hyggelig vertskap som følger deg opp hele tiden. Anbefales

Takk, salexs83
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Trivelige, rene lokaler, hyggelig betjening og god mat.
Alt du trenger for et hyggelig besøk.

Det ble kommentert blant selskapet at dette bl.a. var den beste pizzabunnen han hadde smakt.
Anbefales av 4 voksne og 2 barn.👍🏻

1  Takk, 6523Trond

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!